Bu haince eylemi yaptıran güç , Bu topraklar üzerindeki emellerinden vazgeçmedikçe bu mesele bitmez. Devşirilerek kullanılacak maşalar , gücün , menfaatin , makamın ve paranın yanında saf tutanlar her zaman olacaktır.
Bizler avcı ve atıcılar olarak , her söz meclisinde, bu ülkenin milis kuvveti olduğumuzu beyan etmekteyiz..Allah biliyor ya , kimsede bu sözleri boşu boşuna söylemiyor. Söz konusu vatan olduğunda , içimizde hiç kimseninde bu sözünden döneceğini zannetmiyorum.
Milis gücüz ama hiç istemediğimiz olaylar başladığı vakit kiminle , nerdere nasıl bir organizayon yapacağımızıda net olarak bilemiyoruz. Organize olmalıyız. Bunu yapmak içinde bir başka olayın daha gerçekleşmesini beklememeliyiz.
İlerde bu ülkede benzeri bir olay yaşandığı vakit , halkın organize olamaması için öncelikle tüm iletişimin kesileceğine inancım yüksektir. Bundan dolayı , Bence bir an önce forum üyeleri içinde iller bazında toplantılar yapmaya başlamalıyız. Her ilde kimlerin olduğu , neler yapabileceği , nerde ve nasıl toplanılıp , O ilde neler yapılabileceği , Herhangi olumsuz bir olayın olmasını beklemeksizin bir an önce belirlenmelidir.
Forum içinde iller bazında toplantılar , tanışma ve tartışma organizasyonları yapılması hepimizin menfaatinedir.
uzunca bir yazı yazmıştım
Yönetim sildi ve
Yönetimden uyarı aldım
forum kurallarına uygun yazalım diye
Verdiğim sıkıntıdan dolayı Yönetimden özür dilerim .
Cömert Bey
daha önceki silinen yazımda sizle alakalı birşey yoktu
Aklınıza birşey gelmesin hakkınızı helal edin
Alakalı olanlar aşagıda yazıyorum
Alıntı yaptıgım yazınızda
kırmızı ile belirtilen yere katılmıyorum.
bu foruma hergün 3-4 defa giriş yapanlardan bazıları
15 temmuzdan beri giriş yapmıyor
ve Facebook üzerinden
amalar ve fakatlar la dolu birsürü darbe sevicilik yapanlar var
Foruma giriş yapıp ta KLAVYEDE KAHRAMANLIK yapanların bir kısmı ise
iş başa düştügünde benim canım tatlı bana birşey olmasın diyor
yani yazısının altını dolduracak yürek yok
Şimdi bunlara ETEK giyin gezin diyeceğim
ama
Bogaz köprüsünde tanklara siper olan bacımız
denizlide askeri konvoyu durduran ablamız
istanbulda kamyonla milleti meydana taşıyan ablamız aklıma geliyor