Arkadaşlar , bir çoğunuz gibi benim'de en sevdiğim av keklik avı'dır . bu avın bendeki baskınlığını şu cümleler'lede açıklaya bilirim . av sezonu , şahsım için keklik avı açılış tarihi ile başlar , kapanış tarihi ile biter . hayatımın seyrini keklik avı'na göre şekillendirdim dersem abartmış olmam . o kısa 2,5 ay da önce av - sonra ev/iş/aş
ölü sezon'da bir kaç foto paylaşımın'da bulunmak istiyorum .
resim gönder2 köpeğim var , her ikiside en az benim kadar baskın keklik avcısıdır .
en mulu olduğu an , kınalı kuşun kendi himayesi ve kontrolü altında olduğu anlardır .
bkz;alttaki foto
resim uploadresim yülkeresim yülkeresimbüyük köpeğim baron ; 1,5 ay sonra on bir yaşına girecek . salt bir av kanı , kendisini tanıtmaya çalışayım ! mehmet arı hocanın meşhur köpeği linda'nın aynı anne-baba dan olma bir üst batın abi'sidir . başından geçenleri yazsam roman olur . şu an yaşıyor olmasını önce allaha sonra konya veterinerlik fakültesi sn prof Mehmet MADEN hocama borçluyum . geçirdiği hastalığın neticesinde normal'de fakülte dekanının direktifi doğrultusunda ötenazi edilmesi gerekirken , bizimde köpek sevgimizin çok farkında olan , güzel insan sevgili hocamın 90 gün boyunca kendi gözetiminde uyguladığı günlük tedavi sonucu ve yoğun gayretleri ile hayatına devam etmektedir .
baron , bana bir avcı olarak nitelik katan daha önce hiç bir köpeğin yaşatmadığı ve bundan sonra da yaşatamayacağı keyifli anları ve zevkleri yaşatmış bir köpektir . hastalığı sonrası av performansı hiç bir zaman eskisi gibi olmasada , yanımda olması ve varlığı benim için çok değerli .
bmp resim yükleav arkadaşım , kadim dostum "çöl kaplanı" ninja mehmet ve ben
resim yükehızlı resim yükleresim yükegif uploadustam , hayatımda çok farklı bir yeri olan , kendisinden keklik avında çok şey öğrendiğim , büyük tecrübe , ulu insan Mehmet doğan
resimresim yülkeyükle resimresimresim gönderjpg uploadarkadaşlar foto atmanın kolay ve hızlı yolunu bulamadım . o yüzden çok vakit kaybediyor oyalanıyorum . müsadenizi istiyorum
nicelerinde buluşmak umudu ile
hep rastgelir inşallah