0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MG2 FLASH`ıda listeye ekledik bakalım sonumuz hayır olsun bu kaşıntıyla işimiz zor dağılımı beğendim,teşekkürler Emrah eline sağlık.
@Erol ÖZTÜRK fişeğin 10 luk kutusu 22 tl. E-temin sitesinden numunelik getirdim. Ama sezon için alıcam. 25 lik kutu olsa 55 tl ye geliyor. Bu fiyata değer mi dersen kaliteli fakat öyle çok da abartılacak bir fişek değil.. Piyasadaki diğer standart 36 gr fişeklerden ve Bp long range modelinden biraz daha iyi..Forumda bu fişek için, düşmeyen yağlı ördekleri ve çelik yelekli tahtalıları indiriyor diye yorum yazılmıştı Tuncay Hocam da tavsiye etti.2.10 gr mg2 barutu 36 gr için kış şartlarında güzel iş yapacak gibi.. Deneyip görürüz artık
Sn.Akdeniz,Soğuk havada ördek ve tahtalı için iyi alternatif, bence geniş namluda yüksek çıkış hızlı fişek kullanımıda bir avantaj..Yalnız saçma ölçüsü niye bir numara daha küçük onu anlayabilmiş değilim..Böyle bir firmaya yakışmıyor.Ellerinize sağlık teşekkürler..
Öyle herşeye sıkmak için değil yav,özel zamanlarda kullanmak için birkaç kutu bulundurmak lazım şimdi merak ettiklerimin içinde BORNAGHI DELUX 38 gr. kaldı Allah kurtarsın
benim de sırada bornaghi extra 38 gr ve camuflage modelleri var. kaşıntı fena tuttu ama dur bakalım
EXTRA imiş yav aynı fişekten bahsediyoruz,delux nerden aklımda kaldıysa Dedimya Allah kurtarsın
Şu bornaghı 38 gram bu sezon bende tavşan avında denemek istiyorum gecen seneden beri aklımda,Aslında son 2-3 sezondur tavşan avında Winchester superspeed nikel 40 gram kullanıyorum,ördekte de Mirage jk6 34 gram kullanıyorum nadir başka marka model fişekler denedim.istediğimi yakalayınca pek fişek değiştirmiyorum ama böyle görüncede icini kemiriyor insanın neyse bunuda listeye ekledik
MECA 30gr 7no HatsanAkkarMertmakHuglu poze tüfeklerinde35m mesafeye kadar yaz kış eksi dereceler hariç her av da kullanılacak tip de performans yaptıbasınçlı ve hızlı bir fişekFull şok ortalaması %70-75 arasında
Emrah Bey 30gr 7 no saçma yaglı üveyik kuşa geçermiyoksa 5 no filanmı kullansak @Erol ÖZTÜRK abi bu kuşlardan yeseler kaşıntı geçermi
Emrah Bey bu kuşları ben vurmadım arkadaşım vurdusohbet esnasında sezonun çok erken açıldıgını söylediresimdeki Üveyiklersezon açılışından 1 ay sonra eylül sonu gibi vurulan üveyikler tam kıvamında oluyor diyor bende kaşıntıya faydası olurmu diye buraya attım
Emrah Bey Bende zaten Avcılık yokister yag küpü olsun ister olmasın Tekkurşun ve Şevrotinimi yapar deneme atışı yapar kendimce fişek geliştiririmköşeme çekilirim
Elimdeki envanterle istediğiniz fişeğin inceleme ve grupman analizini yapabilirim.Yaz fişeklerinin testi için 100 Tl kış fişeklerinin testi için 200 Tl.Çok kaşıntısı olan varsa hesap nosu yollayayım.Bornaghi delüxe stoklarımızda mevcut.Sitemize özel fiyat 100 Tl ye size özel bir çalışma yapabilirim.