Merhabalar abilerim,kardeşlerim,dostlarım
Yaklaşık 4 senedir avve avcılık yapmakdayım ve her sezon kendi eksikliklerimize onararak daha zevkli dostluklarla ve en güzel anılarla beraber olmayı hedefledik. İlk başladığımda bu forumdski abilerime ve özellikle kardesim burak sezer e cok özenirdim zaman gectikce arkadas olduk dost olduk bilgilerle eksikleri tamamlayip ozendigim avlar yapmaya basladik cok sukur. En onemlisi burak sezer gibi bir kardeş kazandım. Çok uzatmim bizim bu sezonki en büyük transferimiz yaklaşık 1 sezon boyunca sürekli aralıksız araştırmalar sonucu bize nasıl bi köpek lazım hangi cins derken 1 sezonun hararetli elestirme ve tartisma sonucu Kurtzhaar a karar verdik fakat karar vermekle bitmiyomuş asıl bundan sonra başlıyomuş maceramız türkiyediki bi cok ureticileri arastirdim şahsım adina ve bir çoğu beni tatmin etmedi. Hiç ummadığım bir anda bir sohbrt ortamında taniştığımız Arif Cihan Inan abimle taniştım ve bilgisiyle ve tecrubesiyle ağzım açık kaldı ve destegini hic esirgemedi bizim ekibimize guzel 2 adet yavrusunu çok görmiyerek bizleri Kurzhaar sahibi yaptı bu yavrular için çok TEŞEKKÜR EDERİM şahsım ve ekibimiz adına Cihan abi.
İlk yavrumuz, ŞAMPIYONLAR ŞAMPIYONU OLAN TAIPAN VOM MAUSBERG ve ORLE von der MADLAGE
Ve Yavrumuz MARLO vom İNAN
TAIPAN VE ORLE
TAIPAN ANNE
TAIPAN BABA
İkinci yavrumuz olan Quiksi vom SCNHEPFENSTRICH 》Mars vom KARESİBEYLİĞİ
MARS
QUIKSI
MARS BaBa
MARS ANNE
Veeee BIZIM YAVRULARIMIZ
MARLO vom INAN
KASSY vom INAN
Allahım nazarlardan kem gözlerden korusun, henuź 70 gunlükler ilerleyen zamanlarda ferma eğitimlerinde resimler videolar paylaşıcam . Burda ve facebook sayfamızda
https://www.facebook.com/groups/266505830034073