Mekanizma yerine tam oturmazsa fişeği patlatmaz. Bu durum döner başlık olan tüfeklerin başlıca sıkıntılarından biridir. Kurma kolunu çek. Namluya fişeği koy. Sonra mekanizma düşürme düğmesine bas. Mekanizma sertçe otursun yerine. Sonra ateş et. Tüfek patlamazsa sıkıntı var. Mekanizmayı elinle indirme. Yerine tam oturmuyor. Fişek ve mekanizma arasında boşluk kalıyor. Bir de böyle dene bakalım. Arkadaşımın neo 12 den tecrübe. 😃 Umarım yardımım dokunmuştur. Şimdiden rasgele...
Mekanizmayı yavaşça bıraktığımda tam oturmuyor bir abimin tavsiyesi ilk başta ağır gramaj fişeklerle mekanizmanın iyice oturmasını sağlamak deneme yapıcağım bu akşamüstü
normalde döner kafayı geri çekince iğne ucundan çıkmaz çıksa idi tetiği çekmeden fişek patlardı ancak iğne yaylı olduğu için horoz iğneye vurunca uçtan çıkar
döner kafayı geri çekip arkadan torna vida ile iğneyi ittirip çıkıyormu yada ne kadar çıkıyor ona bakın kafa geriye tam oturmuyorsa horoz iğneye vursa da çoğu fişek patlamaz birde kafayı söküp kafanın oturduğu yuvaya bakın barut kalıntısı olabilir temizleyin yağlayın
temizleyip yağlayıp akşam deneme yapılacak hayırlısı abi
Arkadaşlar
kafası gözü farklı oynayan icatlara aldanmayın
Av Tüfeği Otomatik olarak GAZLI sistemdir
gerisi boş
sadece marketing çalışmadır
Ata Av Tüfeklerinin neo serisi yerine
CY98 alsanız her konuda 2 kat daha başarılı iş yapardı
3 adet neo 12 ile denemelerde şahit olduk
abi ruhsata işlenmiş tüfek abi şimdi ne yapayım ben
ek olarak tam emin değilim ama ilk yarı otomatik av tüfeği Browning a5 ve kinetik sistem diye biliyorum abi gazlı otolar sonradan çıktı diye biliyorum