0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ansiklopedi havası estiren paylaşımlar ! siz çok yaşayın emi .
Kıymetli Dostlar; Forum sitelerinin varlık sebeplerinin en başında teorik/teknik bilgi paylaşımı geliyor. Bu bilgileri sosyoekonomik gerçekliklerle pratiğe dönüştürmeye çalışmak hem isosyoekonomikşin teknik boyutunun daha iyi anlaşılması hemde zannedilenin aksine bahsi geçen şeylerin çoğunlukla fiyat/imkan bazında "Ulaşılabilir" olduğunu göstermek açısından çok önemli diye düşünüyorum. Dilerseniz yalnızca bir mağaza seçerek soğuk havada yürüyüş ve soğuk havada Bek avlarında kullanılabilecek aksesuarları incelemeye çalışalım.1 - Soğuk Havada Yürüyüş Avlarında Giyinme;
SIMPLE WARM ERKEK İÇLİK DECATHLON : 21.99 Lira
Forclaz 50 Erkek Outdoor Polar İçlik - Siyah DECATHLON : 29.99 Lira
İbrahim Hocam Linklerini siz verebilirseniz çok memnun olurum.Androidten maalesef beceremiyorum 😂
Eline sağlık abi... Bu arada, hediyemi postaya verdin mi , verecek misin ? Kargo yolu gözlüyorum her gün
Hediyen hazır Alman camo hem yanda German bayraklar da var.
Yoksa Cordings den tweed miydi. Yaşlılık zor hatırlıyorum artık.
Fiyakalıymış, Tuncay Kahraman'a sormak lazım ördek avında gider mi ?Becene de çamurda oturulur mu ?
Abi anladığıma göre hala almamışsın. ben de hergün kapıya soruyorum, kargo geldi mi diye ya ....Biliyorsun hangisi olduğunu, alıver gönder şunu artık ya
İbrahim bey yerlilerden kaçtane taramalı eder bu
Osman abi,Bu Camo ördek avına giderde, benim bildiğim İbrahim Aysu o Merkel ile ördek avına gidip iki hevishot atmaz..
Hatta ördek avına Merkel ile gitmez, gidemez..
Sn.Aysu,Siz Merkel ile benim katıldığım ördek avlarına katılın, ben size Allah'ın izniyle smokin bile giyseniz tüfek attırırım..