Sezonu ortalayacak bence bunuda atlatın sezon sonundaki yavrular daha iyi olur düşüncesindeyim, ama tercih senin karadenizde cok güzel kanlar var. Avlak üyesi bi arkadaşın siyah kırcıllı sakalı filan güzel bi köpeği vardı Şans olabilir adı tam emin değilim ama Hayırlısı olsun
Gökhan bir önceki kızanı ile bu kızanı arasında 4 ay geçti,
şimdide çekmessem eylül ekim gibi yine gelecektir, tam kış başı olacak ve ozaman hiç uygun olmayacaktır,
daha sonrasında sezon sonu yine gelecektir, sezon sonuda uygun bir dönem olacaktır haklısın.
bunları düşündüm dişi köpeğinmi var derdin var
hep deriz ya; önce itaat sonra av diye, bu sezon sonu yavrular 6 aylık olacak, bir dahaki sezon başına tam 1 yaşında olacaklar ve itaat öğretilmeye yeterince zamanları olacaktır.
itaatsiz bir köpek boğaz patlatmaktan, sinir olmaktan başka bir işe yaramayacaktır. bu nedenlede bu dönemde uygun bir dönem.
hem şilada anneliği yaşaması gerektiğini düşünüyorum, şuanki zıpır haylaz halinden daha çok sakin karaktere bürüneceğine inanıyorum.
bulunduğum ilde yabancıyım, Ahmet Yaman 'nın bir erkek aday tavsiyesi oldu,
erkeği gidip yerinde gördüm, itaatine diyecek yok, avınında aynı şekilde olduğunu öğrendim, iller bazında yarışmalarda dereceleri var.
kısmet olursa tabi eşleşmeyi gerçekleştireceğiz.