Gönderen Konu: Euro 2016 Almanya İtalya kapışması veya favoriniz kim  (Okunma sayısı 52543 defa)

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
Ynt: Euro 2016 Almanya İtalya kapışması veya favoriniz kim
« Yanıtla #175 : 03 Temmuz 2016, 03:00:04 »
Hahaha haha :D :D vayy bee, neredeeeennn , nereyeeee... :D

İşte bunlar hep subliminal :D

Şu da var tabi...Çifte(sxs) öyle bir platform ki Almanlar bile estetik olmayanını üretemiyor ;D...
  • Merkel Custom Made Sidelock Ejector SxS
  • Blaser F3 Game Competition O/U
  • Pieper Bayard Belgium SxS
  • Browning Maxus Carbon Fiber SemiAuto
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Kamil ÜNLÜTÜRK

Çevrimdışı Bülent ERDEM

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #176 : 03 Temmuz 2016, 09:26:23 »
yılların verdiği birikim ve tecrübenin , iki mükemmel ekolün - iki kusursuza yakın sistemin mücadelesi oldu . ben maçın her anından zevk aldım . almanların daha klas ayaklara sahip olduğu yadsınamaz ! hali ile bu onları oyun içersinde daha dominant ve baskın gösterdi . lakin , İtalyan ların futbolcu kapasitesine göre verdiği mücadeleye,sisteme olan sadakatlerine hayran olmamak elde değil . savunma futbolu bu kadar kusursuz oynanır .

NBA de bir tabir vardır ! hücum maç-savunma şampiyonluk kazandırır diye . ben bunun Avrupa futbolu içine artık yadsınamaz bir gerçek olmaya başladığını düşünüyorum . bkz ; Atlatico Madrid . bu sene şampiyonlar liginde tarihin gördüğü en favori iki takımını(barca-bayern) oynadıkları olağan üstü savunma futbolu ile alt ettiler.
Bülent ERDEM
1977 Alanya

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Fatih S.M.YAPAR

Çevrimdışı Bülent ERDEM

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #177 : 03 Temmuz 2016, 09:54:33 »
bu arada İbrahim beyin penaltılar için yaptığı tespit ve yorumuna katılıyorum . futbolculuk geçmişi olan bir kişi olarak şunu diyeyim . her iki kalede'de boyları 1,90 üzeri olan dünyanın faal en iyi 3 kalecisinden ikisi ve bence gelmiş geçmiş en iyi 10 kalecisi içersine alabileceğim buffon ve neuyer vardı . her iki takım arasındaki ezeli rekabet , sonucundaki yarı final(bence şampiyonluk) göz önüne getirilince o topun arkasında o kalecilere karşı iş kolay olmuyor... yani diyeceğim penaltı kaçıran futbolcuları eleştiremeyiz .

iki noktaya dikkat çekeceğim ; ben bugüne kadar hiç bir turnuvada özellikle böyle önemli turnuvalarda penaltı kaçıran futbolcuya ne teknik direktörün nede takım arkadaşının kızıp tepki gösterdiğine şahit olmadım . çünkü bunun özellikle piskolajik olarak zor bir sorumluluk olduğunu en iyi onlar bilir .

diğer bir noktada , neuyer in penaltı esnasında mimik ve hareketleri ile penaltı atan rakip futboculara  inanılmaz etki ediyor. bilmiyorum dikkatinizi çektimi

buffon'un ise yüzdesi yüksek köşe tercihleri ve kaledeki caydıcılığı neticesinde hem schweinsteiger'in
hem'de mesut'un topu en ulaşılmaz yere  vurmaya çalışmaları sonucu kaçırılmış penaltılar'dır . aslında mesut en doğru ve çıkarılması en güç yere vurdu topu ! tatlı sert . ama olmadı.
« Son Düzenleme: 03 Temmuz 2016, 12:27:22 Gönderen: Bülent ERDEM »
Bülent ERDEM
1977 Alanya

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Fatih S.M.YAPAR

Çevrimiçi Fatih S.M.YAPAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #178 : 03 Temmuz 2016, 10:33:43 »
Bülent bey sizi alkışlıyorum,bir şeyi sevmekle ondan anlamak arasındaki korkunç farkı çok güzel gösterdiniz ;)

reeder_P9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Benelli Bellmonte 1 12 çap 71 cm namlu
  • Mossberg 500A pompalı 12 çap 71 namlu
  • Kral Cara Cara süperpoze 12 çap 71 cm namlu
  • Özhuğlu Alesta çifte 36 çap 71 namlu
  • İngiliz Seter; Şanslı
Tarsus Avcılar Kulübü
Fatih S.M.YAPAR
1976 Tarsus/Mersin

The following users thanked this post: Bülent ERDEM

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #179 : 03 Temmuz 2016, 12:07:43 »
Kalitenin, estetğin önüne geçtiği örnek, for example  :afro: yani varsın estetik olmasın, kaliteli olsun da :P

etkiketi arazide mi çıkarcaksın abi sök artık  >:D
Ahanda çakmak sökülmüş  :) yakında içine fişek koyulup atıldığını da görürüz inşallah dünya gözüyle  :D
  • AKKAR ALTAY SİLVER YARIOTOMATİK
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK
1969 İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE  AB(RH-) Meslek:ESNAF /KIRTASİYE

The following users thanked this post: İbrahim AYSU

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #180 : 03 Temmuz 2016, 12:08:55 »
Ahanda çakmak sökülmüş  :) yakında içine fişek koyulup atıldığını da görürüz inşallah dünya gözüyle  :D

Çakmagi soken etiketide soker  >:D
  • Kırklareli
  • İstanbul
  • https://www.facebook.com/motorlumuhre/
1986-istanbul

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #181 : 03 Temmuz 2016, 12:58:16 »
Akşamki maçta şayet Alman kaleci hiç yerinden kıpırdamasaydı en az iki tane top garanti tutacaktı hatta üç tane bile tutabilirdi.

Penaltı kaçırılabilir Mesut un şutu gibi.
Buffon bu penaltı atışında öyle bir uçtuki stad dışına çıkacaktı neredeyse.😀😀

Top çok iyi yere gitmesine rağmen direkten döndü.Şans.

Ancak penaltı atması için oyuna alınan İtalyan Zaza yarım saat patinaj çektikten sonra  topu aut a attı.

Olabilir o da kaçabilir diyebilirsiniz.

Evet penaltı kaçırılabilir.Ancak top 18 metrekare yere tutturulamıyorsa  bu gerçekten tuhaf oluyor.

Aynı şekilde Müller in yaptığı  gibi de kaçırılmamalı.

Milyon Euro lar kazanan bir adam bu kadar amatörce penaltı kaçırıyorsa  çok yazık..

Hediyeleşmenin sünnet olduğunu gösteren bir karşılaşma izledik.
bu arada İbrahim beyin penaltılar için yaptığı tespit ve yorumuna katılıyorum . futbolculuk geçmişi olan bir kişi olarak şunu diyeyim . her iki kalede'de boyları 1,90 üzeri olan dünyanın faal en iyi 3 kalecisinden ikisi ve bence gelmiş geçmiş en iyi 10 kalecisi içersine alabileceğim buffon ve neuyer vardı . her iki takım arasındaki ezeli rekabet , sonucundaki yarı final(bence şampiyonluk) göz önüne getirilince o topun arkasında o kalecilere karşı iş kolay olmuyor... yani diyeceğim penaltı kaçıran futbolcuları eleştiremeyiz .

iki noktaya dikkat çekeceğim ; ben bugüne kadar hiç bir turnuvada özellikle böyle önemli turnuvalarda penaltı kaçıran futbolcuya ne teknik direktörün nede takım arkadaşının kızıp tepki gösterdiğine şahit olmadım . çünkü bunun özellikle piskolajik olarak zor bir sorumluluk olduğunu en iyi onlar bilir .

diğer bir noktada , neuyer in penaltı esnasında mimik ve hareketleri ile penaltı atan rakip futboculara  inanılmaz etki ediyor. bilmiyorum dikkatinizi çektimi

buffon'un ise yüzdesi yüksek köşe tercihleri ve kaledeki caydıcılığı neticesinde hem schweinsteiger'in
hem'de mesut'un topu en ulaşılmaz yere  vurmaya çalışmaları sonucu kaçırılmış penaltılar'dır . aslında mesut en doğru ve çıkarılması en güç yere vurdu topu ! tatlı sert . ama olmadı.

« Son Düzenleme: 03 Temmuz 2016, 13:00:11 Gönderen: Suat ÇALIŞKAN »
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

The following users thanked this post: Bülent ERDEM, İbrahim AYSU

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #182 : 03 Temmuz 2016, 13:31:55 »
Evet, aynen, Neuer, hem aşırı rahat yüz ifadesi ve vücut diliyle rakibe baskı kurmasının ötesinde, jestlerle , el hareketleriyle penaltıyı atacak oyuncuyla "oynamaya" çalıştı resmen :)

1978 - Istanbul

Çevrimdışı Bülent ERDEM

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #183 : 03 Temmuz 2016, 14:37:51 »
Suat bey kardeşim , her kaleci penaltı öncesi atlayacağı köşeyi seçiyor , seçmesi gerekiyor . normal şiddette bir vuruşta bile insanın topun hızına yetişme şansı hiç yok . bunun üzerine kaleciler köşeyi seçip futbolcu topa vurmadan atlayacağı köşeye hareketleniyor . top ile kendi hızının arasındaki mesafeyi kat etmek için. hal böyle olunca bahsettiğiniz ortaya vuruşlarda çaresiz kalıyorlar . hatta bu vuruşun yumuşak ve şandelleme yaparak (panenka penaltısı) olanı karşısında tam gafil avlanıyorlar. futbolcular bunun farkında oldukları için ortaya vuruşları tercih edebiliyorlar .

biz izleyenler için "ya kıpırdamasaydın kucağına veya üzerine gelecekti gibi tepki vermemize sebep olsada çoğu kaleci yine köşe seçip atlıyorlar . istisnai ve insiyatif kullanıp bekleyen kalecide olmuyor değil . sonucunda genellikle hüsran olsada geçen günlerde copa amerikada adını hatırlamadğım bir maçta kaleci yerinde bekledi ve panenka penaltısı kucağına düştü. futbolcu görüntü itibarı ile kötü çuvallamış oldu .

evet bahsettiğiniz gibi milyon euro'lar kazanan futbolculardan izleyici olarak daha güzel ve iyi vuruşlar bekliyoruz . lakin ne kadar profeyonel olsalar'da ne kadar para kazansalar'da  nihayetinde sizin benim gibi insanlar ve iş gelip insani duygulara dayanıyor . stres-baskı-pisikoloji çok ağır basıyor .

hiç dikkat ettinizmi ?  dün gece penaltı noktasına orta çizgiden yürüyen futbolcuların yüz ifadesine - vücut dillerine . gerginlik o kadar belli oluyordu'ki . akabinde yapılan eylemde hata - yanlış tercih kaçınılmaz olabiliyor.

cevabım sizin görüşünüzü çürütmek için değil'dir . bugün pazar ve iş yerimdeyim . avarelik'ten futbol yorumculuğumuz tuttu :)

esenlikler diliyorum .

şimdiden hayırlı bayramlar size ve bütün gönül dostlarına
Bülent ERDEM
1977 Alanya

The following users thanked this post: Suat ÇALIŞKAN

Çevrimdışı Bülent ERDEM

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #184 : 03 Temmuz 2016, 14:42:39 »
Evet, aynen, Neuer, hem aşırı rahat yüz ifadesi ve vücut diliyle rakibe baskı kurmasının ötesinde, jestlerle , el hareketleriyle penaltıyı atacak oyuncuyla "oynamaya" çalıştı resmen :)

sizin'de dikkatinizi çekmiş İbrahim bey . neuer penaltı çizgisine gelen bir italyan futbol'cu ile göz teması kurup eli ile panenka vuruşu yapması için telkinde bulundu :)
Bülent ERDEM
1977 Alanya

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #185 : 03 Temmuz 2016, 14:58:20 »
Evet :) , İtalyan oyuncu Neuer'in gözüne baktığı anda , eliyle, genelde faul yapmış topçuların, müdahaleden hemen sonra hakeme, "rakibinin kendini yere attığını anlatmakta kullandığına benzer bir hareketle", yumuşak aşırtma at (Panenka penaltısı) bir köşeye atlayacağım nasıl olsa gibi bir telkinde bulundu :D Baskı altına almak için tabii ki... Bunu yaparkenki yüz ifadesi ise, inanılmaz rahat ve buz gibi bir ifadeydi :D

Kim olsa etkilenir. :)

sizin'de dikkatinizi çekmiş İbrahim bey . neuer penaltı çizgisine gelen bir italyan futbol'cu ile göz teması kurup eli ile panenka vuruşu yapması için telkinde bulundu :)
« Son Düzenleme: 03 Temmuz 2016, 14:59:27 Gönderen: İbrahim AYSU »
1978 - Istanbul

Çevrimdışı Yasin TORAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #186 : 03 Temmuz 2016, 15:25:21 »
Bugün horozlar ne yapacak sizce buz dagina mi çarpacak acaba ???
  • Franchi affinity 12 / 66
  • Sarsılmaz super champion 12 / 71
  • Atüs tek kırma 36 / 71
  • Huglu tek kırma (stetienne namlu ) 12 / 71
Antalya- Konyaaltı 1992

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #187 : 03 Temmuz 2016, 15:38:11 »
Valla İzlanda inanılmaz dirençli ve güçlü oyunculardan kurulu, oyunun savunma tarafını çok sıkı, ve tabiri caizse taş gibi oynuyorlar, hem alan savunmasındaki pozisyon bilgileri olsun hem de orta saha, savunma oyuncusu farketmiyor, rakibine omzunu vuran İzlandalı, rakibini iki metre savuruyor, ikili mücadelelerde çok üstünler.

Bununla birlikte, toplam futbol kalitesi olarak da, turnuva tecrübesi olarak da, Fransa'nın çok gerisindeler. Fransa'nın çok önemli bir diğer avantajı da tabii ki ev sahibi olması.

İki takım da eşit miktarda hata yaparsa Fransa alır götürür. Bence Fransa alacak gibi... Ama İzlanda'nın bu aşırı sert ve sağlam oyun tarzı her takımı korkutur. Hele de pozisyon bilgisini ve pozisyon alma işlerini de halletmiş takımlar, bir de böylesine aşırı sağlam oyun karakteriyle, teknik yönü kuvvetli takımları çok kolay ezer geçerler. İzlanda chromium vanadium çelik gibi. :D

Bugün horozlar ne yapacak sizce buz dagina mi çarpacak acaba ???
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Bülent ERDEM, Yasin TORAN

Çevrimdışı Yasin TORAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #188 : 03 Temmuz 2016, 16:06:47 »

Dün boateng ne yapmaya calisiyodu acaba onun yüzünden 1 e kadar izledik. Kendini basketbol da sandı ellam.
  • Franchi affinity 12 / 66
  • Sarsılmaz super champion 12 / 71
  • Atüs tek kırma 36 / 71
  • Huglu tek kırma (stetienne namlu ) 12 / 71
Antalya- Konyaaltı 1992

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #189 : 03 Temmuz 2016, 16:23:43 »
Suat bey kardeşim , her kaleci penaltı öncesi atlayacağı köşeyi seçiyor , seçmesi gerekiyor . normal şiddette bir vuruşta bile insanın topun hızına yetişme şansı hiç yok . bunun üzerine kaleciler köşeyi seçip futbolcu topa vurmadan atlayacağı köşeye hareketleniyor . top ile kendi hızının arasındaki mesafeyi kat etmek için. hal böyle olunca bahsettiğiniz ortaya vuruşlarda çaresiz kalıyorlar . hatta bu vuruşun yumuşak ve şandelleme yaparak (panenka penaltısı) olanı karşısında tam gafil avlanıyorlar. futbolcular bunun farkında oldukları için ortaya vuruşları tercih edebiliyorlar .

biz izleyenler için "ya kıpırdamasaydın kucağına veya üzerine gelecekti gibi tepki vermemize sebep olsada çoğu kaleci yine köşe seçip atlıyorlar . istisnai ve insiyatif kullanıp bekleyen kalecide olmuyor değil . sonucunda genellikle hüsran olsada geçen günlerde copa amerikada adını hatırlamadğım bir maçta kaleci yerinde bekledi ve panenka penaltısı kucağına düştü. futbolcu görüntü itibarı ile kötü çuvallamış oldu .

evet bahsettiğiniz gibi milyon euro'lar kazanan futbolculardan izleyici olarak daha güzel ve iyi vuruşlar bekliyoruz . lakin ne kadar profeyonel olsalar'da ne kadar para kazansalar'da  nihayetinde sizin benim gibi insanlar ve iş gelip insani duygulara dayanıyor . stres-baskı-pisikoloji çok ağır basıyor .

hiç dikkat ettinizmi ?  dün gece penaltı noktasına orta çizgiden yürüyen futbolcuların yüz ifadesine - vücut dillerine . gerginlik o kadar belli oluyordu'ki . akabinde yapılan eylemde hata - yanlış tercih kaçınılmaz olabiliyor.

cevabım sizin görüşünüzü çürütmek için değil'dir . bugün pazar ve iş yerimdeyim . avarelik'ten futbol yorumculuğumuz tuttu :)

esenlikler diliyorum .

şimdiden hayırlı bayramlar size ve bütün gönül dostlarına
Bu siteyi birazda bundan dolayı seviyorum.
Muhabbet sohbet her konu altında yapılabilmeli.

Av tüfekleri ,mühimmatlarıyla  yada avcılık ile ilgili zaten yeterince konuşuyoruz.

Sürekli olarak aynı şeyleri konuşmakta bir yere kadar.

Sıkılıyor insan bir süre sonra .

Spor ,siyaset ,genel kültür de konuşabilmeliyiz.

Ancak  seviyeli ve samimi olunduğu sürece.

Taraftarlığı bir kenera bırakıp gerçeklere göre konuşulabilmeli.

Varsın olsun bu günde spor yorumcusu olalım.Konuya katılan dostlar la ne güzel muhabbet ediyoruz.

Ben çok  keyif alıyorum.

Sezonun kapalı olduğu bu günlerde bu tarz  konular  muhabbeti tetikliyor.

Amacımız zaten muhabbet gerisi teferruat....

Selamlar kolay gelsin....

• HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

The following users thanked this post: Bülent ERDEM, İbrahim AYSU

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #190 : 03 Temmuz 2016, 16:39:18 »
Rakip oyuncuya arkadan şarj yapmayı ve belki de onu düşürebileceğini kafasına koymuş , düşerse hakeme "bak tutmuyorum, itmiyorum, kendi düştü"yü ifade edebilmek için yapılmış, aptalca bir hareket bence... Buna benzerini, kenar bekleri (full back'ler) ya da bazen merkez bekleri  (center halfback'ler), rakip hücum oyuncusunun şutu ya da ortasına karşı iki elini arkadan bağlayarak topa müdahale etmeye çalışırlar. Burada da, hakeme "bak topa elle müdahalede bulunmak gibi bir niyetim yok, topa elimle kolumla dokunursam penaltı ya da direkt serbest vuruş verme" mesajı göndermeye çalışıyorlar ki bence bu da gereksiz. Zira kural, elin açık olup olmamasına bakmaz, bizim Türk spor yorumcular da elin kolun açık olup olmamasına göre penaltı ya da değil yorumu yapıyorlar, alakası yok. Kural, "unexpected ball - expected ball" yani elle/kolla temasta "topa elle dokunan oyuncuya göre beklenen bir yönde hareket edip etmememiş" olmasıdır önemli olan. Eller kollar tamamen yapışıkken de penaltı olabilir (tamamen kapalıyken vücudunu hareket ettirerek omuzunla topa vurursan mesela penaltıdır) , eller kollar tamamen açıkken de (pozisyon gereği, düşerken vs) topun o yöne gelmesinin beklentisi içerisinde olmak imkansızsa hakeme göre, pozisyon penaltı verilmez.

Amma uzattım. :D

Boateng, İtalya üçüncü lig takımlarının stoperlerlerinin dahi yapmayacağı aptalca bir hareket yapmış diyebilmek içindi bu kadar uzun paragraf :D

Dün boateng ne yapmaya calisiyodu acaba onun yüzünden 1 e kadar izledik. Kendini basketbol da sandı ellam.
« Son Düzenleme: 03 Temmuz 2016, 16:40:43 Gönderen: İbrahim AYSU »
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Bülent ERDEM, Yasin TORAN

Çevrimdışı Bülent ERDEM

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #191 : 03 Temmuz 2016, 16:41:46 »
300.000 nüfuslu bir ülke . bu topluluktan çıkan futbolcular yarı finalin eşiğinde . neresinden bakarsanız peri masalı gibi .
maç için favori tahmini fransa'ya haksızlık olur . kesin favori'ler ! 

ama bu maç için eminim herkesin içinde bir süpriz beklentisi vardır . fransa bireysel olarak bakınca turnuvanın en iyi kadrosuna sahip ilk üç takımından birisi . fakat takım kimyasında ciddi sıkıntıları var , kollektif oyundan çok uzaklar ve üretmekte zorlanıyorlar .

izlanda ise yetenek olarak çok sınırlı bir kadro . lakin takım olarak mükemmel hareket ediyorlar , taraftarları ile beraber inanıp bütünleşmişler . bir kimya dan bahsedilecek ise bu takım örnek gösterilebilir ve rüzgar inanılmaz şekilde arkalarında.

ben takım sporlarında , takım olabilmenin bireyselliğe her zaman sorun çıkaracağını düşünürüm . her ne kadar yetenek olarak uç noktalarda olsalarda .

tahminim oyun olarak fransanın topu evirip gevelediği üretmekten uzak onlar için stresli bir doksan dakika olacağı yönünde .
yine bir yarı finali penaltılar belirleyecek diye düşünüyorum.tabiki gönlüm izlanda ile

go izland go:)
« Son Düzenleme: 03 Temmuz 2016, 19:06:36 Gönderen: Bülent ERDEM »
Bülent ERDEM
1977 Alanya

The following users thanked this post: İbrahim AYSU, Yasin TORAN

Çevrimdışı Erdem BOZKURT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #192 : 03 Temmuz 2016, 18:24:01 »
Akşamki mac da gösterdi ki ucuz bir penaltı ile SOYGUN 2016 devam ediyor.
1982-İstanbul

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #193 : 03 Temmuz 2016, 18:42:49 »
Soygun derken Erdem Bey ?

Akşamki mac da gösterdi ki ucuz bir penaltı ile SOYGUN 2016 devam ediyor.
1978 - Istanbul

Çevrimdışı Erdem BOZKURT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #194 : 03 Temmuz 2016, 18:53:00 »
İbrahim bey bu turnuvanın bahis şirketlerine getirdiği kazanç demek istedim.futbol çok değişti artık 120 dakikadan sonra sonuç belli oluyor
1982-İstanbul

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #195 : 03 Temmuz 2016, 18:57:10 »
Bahis şirketleri boyutu evet, büyük bir para dönüyor orada.. Hatta UEFA, federasyonlar ve kulüpler de paylarını alıyorlar.

Peki, maç sonuçlarında bunun direkt etkisi olduğunu mu düşünüyorsunuz? Maç sonuçlarına planlı programlı olarak etki edecek şekilde, Almanya ve İtalya takımları maçı berabere bititirp , penaltılara anlaşmalı götüremezler sanırım, onu demek istememişsinizdir ?

İbrahim bey bu turnuvanın bahis şirketlerine getirdiği kazanç demek istedim.futbol çok değişti artık 120 dakikadan sonra sonuç belli oluyor

1978 - Istanbul

Çevrimdışı Murat AYSİLİ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #196 : 03 Temmuz 2016, 19:10:57 »
Futbol'un içine para girdi
Mertlik bozuldu maalesef

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Retay gordion jet black 12 cal 66cm +71cm
  • huğlu 200A 12 cal 66 cm+ 71cm
  • hatsan escort 20 cal 66cm
1970 İSTANBUL

Çevrimdışı Erdem BOZKURT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #197 : 03 Temmuz 2016, 19:22:38 »
Nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama bir şekilde ayarliyorlar bunlar hayali değil bir de bu işin canlı bahis kısmı var.Fenerbahçe'nin elendigi braga maçında mesela bahis şirketlerine 3.5 gol üstü ve braga galibiyetine çok yüksek bahis yapılmış.bahis şirketleri kendileri maçın şaibeli oldugunu şikayet ettiler.fifa eski başkanı kurada hile yaptık bazı topları ısıttık dedi.Antalya da hazırlık maçlarına şike karıştıran kişiler tutuklandı.meşhur Sivasspor maçı var mesela çok var yani geçen sezon bir molde maçı var 2/1 olan mesela Rijaka istra  maclarina İddaa 2/1 ve 1/2 oranı açmaz çünkü yapıyorlar. Geçmiş yıllarda dünya kupasında bile şike kayıtları var.para olduğu sürece bunu engelleyemezler.
1982-İstanbul

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #198 : 03 Temmuz 2016, 22:24:15 »
Fransa, erken çözdü İzlanda'yı :)
1978 - Istanbul

Çevrimdışı Erdem BOZKURT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #199 : 03 Temmuz 2016, 22:29:53 »
Evet güzel goller izliyoruz.arjantin sili final maçı vardı geçenlerde hakemden midem bulandı o maçı izlediyseniz o turnuvada o hakemin ne işi var anlaşılır gibi degil
1982-İstanbul