0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O gönüllere ve o dolaplara nasıl giriyorsa, ben anlamadım... Her yıl 451 milyar 765 milyon 889 bin 465 tane tüfek üretirlerse, illa ki daha fazla dolaba girecektir
Utility gun dır...Aynı Tokai çakmak veya Bic tükenmez kalem gibi fakat yeterli kozmetiği de eklenmiştir bu sayede baikaldan öne geçer...
Utility gun? Hımm... Inertia çalışırken mi? Mekanik çalışırken mi ? Bu malum competitor, 10 yıl sonra falan batar mı acaba ?
Bu malum competitor ayağının altına takılan istenmeyen otları satın alarak sorun olmaktan çıkarıyor. Merkel hakkında henüz istenmeyen ot muamelesi yok sanırsam 😊
Merkel konsept olarak ters gelir kan uyuşmazlığı olur sakil durur o şemsiye altında Tuncay hocam iki türlü çalışmaz bi defa ...
Eğer estetik yönden az uğraşacaklarına inansalar onuda alırlardı tereyağından kıl çeker gibi..Ve fakat Mikelanjelo gelse iflah olur tarafını göremeseler gerek..
Kıymetli HocamKıyafette önceliğimiz estetik değil fonksiyonellik yanında Tamamen Duygusal kavramlar..Beni -17 derecede poyrazın adamı kestiği bir Porsuk gününde hangi Avrupa kıyafeti sıcak tutabilir sizce?
Kalitenin, estetğin önüne geçtiği örnek, for example yani varsın estetik olmasın, kaliteli olsun da
Abi şimdi bu adil mi ?
etkiketi arazide mi çıkarcaksın abi sök artık
HocamEssitalopramdan vazgeçtim size Kamil Bey'in affına sığınarak Maxus Blck Synt. Reçete ediyorum.Yoksa naif mera falan derken bu şeyi ava götüremeyip sezondan mahrum kalacaksınız. .😅
Ne açıdan sevgili Emrah kardeşim
Bundan olan var olmayan var.
Bu tarz gerekliliği su götürür argümanlara şamar indirebilecek bir örnek sürmek tartışmayı sona erdirir tabi ,orantısız güç kullanımı oldu bu ...