0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bitim kadar sevmem fransızları Az önce mke den yeni 16 bin tl ye alınmış mauser marka bir yivli inceledim arkadaşın hayran kaldım.O mavzerinde etkisiyle banko almanya.reeder_P9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sadece 1 tane kalmış onuda siteye koymamışlar 8×57 kalibre inanılmaz bir kalite bolt action,farklı kalibre namluda takılabiliyor ve namlu gövdeyle bir değil kundağın altında iki alyanla çıkıyor ve başka kalibre namluda takılabiliyor,boltun başlığını değiştirip,plastik kundak dehşet kaliteli.reeder_P9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gelişkin yaşam gustolarıyla Fransa diyorum sosis ve patatesçi Almanları tıknefes edeceklerdir ... Viva şanzelize ...
Yok valla kalem gibi resmen çok kibar,ben yivliden anlamam ama bir tetik var kılın kılı resmen,dürbün montajı için hiç bir şeye ihtiyaç yok direk alınıp takılabiliyormuş del tak sıfırla falan yok.reeder_P9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Keşke İtalya maçında da bir iki laf edeymişim ...Horoz gagaladı ...
Hakem resmen vermediği ve verdiği iki penaltı kararıyla ilk yarı sonucunu belirledi, böyle hakemleri neden alırlar ki böyle turnuvalara ya
Bizimkiler olabilir(italian job) ...
Bak ya, maça atadıkları hakeme bak, İtalya Futbol Federasyonu'ndan Nicola Rizzoli , bu kadar olur... Rezalet ya.. Adam etti maçın içine, daha ilk 45 dakikada. Vermediği (Almanya'ya) penaltıyla, maçın skoruna şimdiden direkt etki etti... Rezil hakem Dirty işte, dirty job..
Eee satış marketing uzmanı deyenler var bunlara,sosiscilerin mi gözünün yaşına bakıcaklar ...Bu arada iyi geliyo napolyonlar ...
Bu İtalyan makarnası, EmreCan'ı atabilir mimledi adamı
Adam ince ince doğuyor Almanları. Oyunun kaderini değiştirebilecek kim varsa sarı kartla moral motivasyonunu bitirdi.45+ da Mesut un bir bakışı vardı. Senin ...... der gibi.
Penaltıdan sonra boatengde sakatlanınca moraller sıfır Almanlara haksızlık var şu anda