Gönderen Konu: huğlu koop  (Okunma sayısı 4472 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat ÖZDEMİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
huğlu koop
« : 18 Haziran 2016, 22:12:59 »
mrb avcı dostlar bunda 1 ay önce 512gx otomatik tüfeğimi sürekli yaşadığım sorunlardan dolayı fab göndermek zorunda kaldım benim için hayal kırıklıgı bundan sonra başladı tüfeğimin 1 aya kadar beklemesi beni arayıp tüfeğin akıbetini öğrenmek istemde her defasında  bakılıyor haftaya gönderilr demeleri ve her hafta gelmemesiyle tam bir hayal kırıklığı oldu en son arayıpda daha derdimi tam anlatamadan laflarımı ağzıma tıkıp konuşturmadan otomatik servisine bağlayan santral çalışanın şokunu atlattıkdan sonra  bağlanan arkadaş benim tüfeğimle bir arkadaşın ilgilendiğini fakat o arkadaşın o gün çalışmadıgını onun için bir cevap veremiyeceğini söylemesi beni çok şaşırttı  daha sonra tüfeğim haber verilmeden kargolandı ama kargo şirketinden mesaj gelmese tüfeğin gönderildini öğrenmeyecektim ayrıca tüfeğin kutusundan sevk irsaliyesi ve 2 adet atış yapılmış hedef kagıdı çıktı ve tüfek hiç temizlenmemiş yağı barut pisiyle gönderilmiş gelişi güzel konulmuştu en önemilisi ne yaptılar değişen varmı ne tamir edildigini belirten ne bir not ne yazı vardı böyle ciddiyetsizlik olurmu bu nasıl  bir çalışma anlayışıdır huğluya hiçyakışmadı  tüfek geldiği gibi duruyor hiç atış yapmadım açıkcası yapmakda istemiyorum resmen soğudum tüfekden  ne diyeyim  huğlu koop yakışmadı       TÜM DOSTLARA AVCI ARKADAŞ VE ABİLERİME HAYIRLI RAMAZANLAR DİLERİM
1981 eskişehir

The following users thanked this post: Yaşar KÖKÇEN

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
Ynt: huğlu koop
« Yanıtla #1 : 18 Haziran 2016, 23:31:29 »
Fuarın yorgunluğunu atıyorlar hala sanırım :) geçmis olsun inşallah sorununuz çözülür tüketici haklarına basvurun hakkinizi arayin ne diyelim.. 100 senelik bir firma olur böyle şeyler mi demek lazım acaba..
  • Kırklareli
  • İstanbul
  • https://www.facebook.com/motorlumuhre/
1986-istanbul

The following users thanked this post: Murat ÖZDEMİR

Çevrimdışı Murat ÖZDEMİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 18 Haziran 2016, 23:40:46 »
NE DİYELİM  :) OLABİLİR 100 YILLIK FİRMAYI FUAR YORMAZ SANIRIM
1981 eskişehir

Çevrimdışı Erdem BOZKURT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 18 Haziran 2016, 23:49:12 »
Tüfeğinizin sorunları neydi acaba..Belki benzer sorun olanlar cozenler de vardır.
1982-İstanbul

Çevrimdışı Murat ÖZDEMİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 18 Haziran 2016, 23:56:20 »
marka ve gram ayırmadan  fişek sıkıştırma  boşta mekanizma sıkıştırma  sol alt atma  ve mekanima ileri gelince iz yapmıştı sanıım  orayı boyamışlar  :)
1981 eskişehir

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #5 : 19 Haziran 2016, 00:59:48 »
marka ve gram ayırmadan  fişek sıkıştırma  boşta mekanizma sıkıştırma  sol alt atma  ve mekanima ileri gelince iz yapmıştı sanıım  orayı boyamışlar  :)

Ne kaldi ki geriye zaten dipcik ve kudak harici tüfek calismiyor :)))
  • Kırklareli
  • İstanbul
  • https://www.facebook.com/motorlumuhre/
1986-istanbul

The following users thanked this post: Murat ÖZDEMİR, Emrah TUNCA

Çevrimdışı Cengiz OKÇU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 19 Haziran 2016, 01:41:53 »
Aynısı benimde başımda benim halaoğlu nun 601g tüfeği
boş kovanı atan tırnak kırıldı bazıları da patlatmıyor burda yaptırma ben fabrikaya göndereyim dedim demez olaydım neyse gönderdim tüfeği gitmişken el kundağı dipçikte boyansın dedik 1ay bekledik ses yok Nasıl olsa sezon kapalı dedim aramadım aradan 10 gün kadar sonra aradılar tüfek hazır üçreti yatırın gönderelim hemen üçreti yatırdım tüfek ikigün sonra geldi ben yoktum iş yerinde Aras kargodan almışlar    Tüfeği açtım ki mekanizmadaki  fişek sürmek için tutup çektiğimiz kol kargoda üzerine ne attılarsa kırılmış öyle bir dandik kutu yapmışlar ki buna şükür dedim aradım Allahtan hiç bir şey demeden gönder dediler tekrar yolladım Ramazan'dan 15 gün önceydi bekliyorum hayırlısıyla tek parça gelseydi

Sent from my iPhone using Tapatalk
1983
Yozgat

The following users thanked this post: Murat ÖZDEMİR

asadas74

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 19 Haziran 2016, 12:00:20 »
Yapacak birşey yok  100 yillık firmalar 250 yillik firmalar ws bir gün geliyor . 1 senelik firmalar kafa tutuyor. 100 seneyi silip öne geçiyorlar.

Sistem bu..

Amaç 3 5 gravür yapıp fuara çakıp 1 2 güzel iş le fuara gidenleri gözlerini şenlendirmek. yoğunuz demek..

Böyle müşterilerini de foar yoğunluğu diyip sepetlemek.

Geçmiş olsun...

Böyle konuları yazalım ki bilmeyenler aydınlansın. zira 100 yildır devam eden süreç su aralar duraksama tekleme yapmakta..

The following users thanked this post: Yaşar KÖKÇEN, Murat ÖZDEMİR, Emrah TUNCA

Çevrimdışı Savaş KARAUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 28 Haziran 2016, 19:20:19 »
bende 2 tane 601 vardı ,, 2004 yapımı 61 namnu olanı  çok sorunsuzdu.  sattığıma pişmanım.

öbürü 2010 yapımı  55 namnuydu. 4 kere fabrikaya gitti. yapmadılar. sattım kurtuldum.

« Son Düzenleme: 14 Nisan 2017, 10:08:37 Gönderen: Savaş KARAUZ »
1978-İZNİK

Çevrimdışı Ahmet KARATAŞ

• *
  • Bazen Dağlar Çağırır, Gitmek Gerekir...
« Yanıtla #9 : 07 Temmuz 2016, 18:52:18 »
Bende Huğlu Nitro Beast Aldım Sezon Açılana Kadar Kullanmadım Denediğimde Sol çektiğini Farkettim Bayi ye geri verdim.
  • Benelli Raffaello Powerbore DeLuxe .
  • Beretta S56 E
  • KIRIKKALE MKE
  • Browning B725 Hunter.
Av Savaşın Okuludur . . !

Çevrimdışı Şevki MİRZA

• Müdavim Üyemiz
  • PARTRİDGE HUNTER
« Yanıtla #10 : 06 Ağustos 2016, 19:45:09 »
http://avlakforum.com/frm/index.php?topic=186260.0

buda benım teknık servısle olan gorusmem :)
  • Huğlu 103 Ce Süper poze
  • Huğlu Renova
  • Canik 55 shark fc
  • Huğlu 200AC
1985 - Ankara

The following users thanked this post: Selami GERÇEK

Çevrimdışı Selami GERÇEK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 07 Ağustos 2016, 01:21:14 »
Öncelikle geçmiş olsun,
    Huğlu servis aşamasında size yaptığı muamelenin aynısını bana da yaptı. Tıpa tıp aynı. Geçmiş yıllarda burada paylaştım hatta. Huğlu eagle poze sol alt atma problemini. Birinin huğludaki ustaları yakalayıp ensesinden bastırıp kulağının dibine kadar girerek, yaptığın tüfekler alt atıyor aaaallllltttttt alllllttt diye bağırması lazım bence. Bu arada benim problemin çözülmedi, yapcanız iş batsın deyip peşini bıraktım, yıldırdılar. Yalnız değilsiniz.
1990 MANİSA

The following users thanked this post: Yaşar KÖKÇEN