Allah razı olsun sağolun
Ahşap tamamen şans eseri geldi kutudan çıkarttığımızda 3-4 kişi şok oldu bu nasıl denk geldi diye gerçekten apayrı çok güzel duruyor
son dönemlerde tüfek işi tamamen şas işi oldu.en iyi markalarda bile çok fazla sorun çıkmaya başladı.
a 400 lıght modeli ilk geldiğinde almıştım tüfeği estetik olarak çok çok beğendim ağırlık ,denge ,nebilim çok aşırı beğenmiştim kurşun atışlarımda inanılmaz gurupman yapmıştı resmen aşık oldum tüfeğe ben tüfeği yazıcılardan 12 tüfeğin içinden seçip almıştım müthiş ağacı vardı,
saçma dağılımını kağıt üzerinde beğenmemiştim ava götürdüm inanılmaz kötü sonuçlar aldım beni hayal kırıklığına uğrattı,buz gibi oldum ve hemen elden çıkardım,benden sonra 5 kişi daha aldı onlarda hüsrana uğrayınca a 400 defterini kapattım,
aradan zaman geçtikçe memnun olanda görüyorum olmayanda. ben a 400 ü estetik olarak çok beğeniyorum av performansı iyi olan sorunsuz bir modeline denk gelirsem alırım. yoksa urikaya devam.
bu arada benim tüfeğin namlu iç çapı üzerinde yazan 18.5 idi kumpasla ölçmedim ama,üzeride yazan doğru olmaya biliyor. şimdikilere bakıyorum 18.6 yazıyo