Gönderen Konu: 48 al 71 namlu franchi ve 66 namlu şafak 28 gr zuber ve 34 gr rc test  (Okunma sayısı 2785 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
 hedefler =  42.5 *62.5 cm  zuber 28 gr 8 no bior rc 34 gr 7 no şafak 3 şok iki atışta franchi fix şoklu

« Son Düzenleme: 16 Haziran 2016, 15:38:15 Gönderen: Özgür ATAŞ »
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte

The following users thanked this post: Fatih S.M.YAPAR

Çevrimdışı Kurtuluş KARATAY

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Elinize sağlık, sizce fark ne yönde, değerlendirir misiniz?
1969 Urla/İZMİR

Çevrimdışı Mahmut ÖZTÜZÜN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK = DÜRÜSTLÜK
    • http://img199.imageshack.us/img199/690/6094299.jpg
hedefin biri üst toplamış diğeri alt toplamış görünüyor
  • fabarm xlr compozit
Mahmut ÖZTÜZÜN
0 Rh + 1981 KONYA
Avcilik  bir yaşam tarzidir babadan oğula kalan mirastır

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
Elinize sağlık, sizce fark ne yönde, değerlendirir misiniz?
öncelikle iki tüfeğin testteki performansları benim açımdan iyi değildi tabiki   34  derece sıcaklıkta 17.75 çıkışlı franchi 34 gr atarken sıkıntılı fakat  şafak gayet konforlu atış sunuyor   alıcı olsam bu testleri görsem ikisinide almazdım büyük ihtimal :) ama avda nasıl iyi iş çıkarıyorlar hayret anlamış değilim bir türlü :)
« Son Düzenleme: 16 Haziran 2016, 17:06:29 Gönderen: Özgür ATAŞ »
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte

The following users thanked this post: Veli ÖZER

Çevrimdışı Gökhan AKDOĞAN

• Müdavim Üyemiz
şafak daha homojen dağıtmış sağa sola çekmemiş, yerli tüfekte, pek de adı sanı duyulmamış bi tüfekte bu grupman bence gerçek çok güzel. Bildiğim kadarıyla Özgür abide memlundu tüfeğinden.
  • Ata NEO 12 Cal /66 Namlu
  • Deutsch Drahthaar - Tony
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
şafak daha homojen dağıtmış sağa sola çekmemiş, yerli tüfekte, pek de adı sanı duyulmamış bi tüfekte bu grupman bence gerçek çok güzel. Bildiğim kadarıyla Özgür abide memlundu tüfeğinden.
gökhanım test tüfeği değil benimki onda sınıfta kalır :) ama avda bu tüfeği kullanmamış olsam bir dakika evde duramaz şafak :)
Özgür ATAŞ

Çevrimdışı Gökhan AKDOĞAN

• Müdavim Üyemiz
gökhanım test tüfeği değil benimki onda sınıfta kalır :) ama avda bu tüfeği kullanmamış olsam bir dakika evde duramaz şafak :)
Biliyorum abi hala elden cıkarmadıgına göre vardır bi büyüsü :D
  • Ata NEO 12 Cal /66 Namlu
  • Deutsch Drahthaar - Tony
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA