0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kahveyi içerken dikkat et bundan sonra
Siz kurdu kuşu boşverin onu bunu bırakında seçin beğenin birer tane =))@Erol ÖZTÜRK
Yalnız meralarda genç avcıları kaybolmasınlar diye ellerinden tutup gezdirmek lazım. Malum kurt var,kuş var.
Ben onu bunu bilmem. Kışın 28-30-32gr OUT.36-40-50-66 İN. Allah ne verdi ise.
Benim bastonum burda bak
abi 2 şer gr azaltırsan daha iyi verim alabileceğine inanıyorum hepsinden
@İbrahim AYSU nun Kurutucuyu da Seramik fayans üstünde resimlerini bekliyoruz bu hamleden sonra
Allah başa verme ya Rabbi Tövbe tövbe...
Fayans üstünde olur mu ?Halı dese idin bari. Sentetik eldiven ile bile elletmiyormuş duyduğuma göre, pamauklu eldiven olacakmış.
Buda kurutucu mu ? Maxus mu buda.
O değilde @İbrahim AYSU senin şu karşıdaki evdeki Dove - Ringdove- Pigeon - Woodpigeonları ne zaman patlatıcaz abi ?
Ben daha görmedim valla Blaseri,Merkeli.Herkesin test metodu ayrı. Öyle 3-5 kırıp zank diye kapatıp boşa tetik çekip iğne düşürmeden olmaz.
MAXUS`un 5. göbekten kuzeni olur kendisi
Kömürlükte alayı... "Beretta" marka mühre çantalarının içinde duruyorlar... Önünde bir sürü masa, sandalye vs öte beri var, hepsini çekip çıkarmak lazım, saatlerce uğraşacağız
Namluyu temizlerken Tahta harbi fişek yatağına değmişti tak diye hiç unutmam o sahneyi
Battaniye falan olmadan olmaz,üşür
yüz görümlüğü istiyomuş merkeli göstermek elletmek için @İbrahim AYSU oğlak kuzu kalem kaburga dolma vs vs gibi doğru mu ?
Sen oğlağı hazırla,başka türlü dokunamazsın