0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun..Yere düşme yada çarpma durumunda patlamama testini yapıp piyasaya süren tek firma Armsan.(yanılmıyorsam)Baştan aşağı kaliteli firma.
Saolasin yusuf abim. Kavakdaki organizasyona gelirsen orda bi kac deneme atisi yapariz hep birlikde 😊
Kavaktaki organizasyona cumartesiden gelip kamp kurmaya niyetimiz var bakalım bir aksilik olmazsa . Emrah varken pek şansımız olmasada yapalım bakalım bi kaç atış .
Adaş emin ol herkes i bezdirdim 😂 herkes isyanda simdi yine bi sorunum var ama dipçik açı ayar pulu lazım 😆😆
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.Bu tüfeğin sahibi ile her avda beraber olduğumuzdan tüfeğin kabiliyetini biliyorum.Tüfek şöyledir böyledir demicem zaten kullanınca anlıyacaksın.Mirage 30.5 bulabilirsen geyiksiz olanından.Mega ve yaf 30 gr 8-9 bunlar yazın kışın s4 7-6 kullan.Tüfeği satınca Göl Marmaradaki ördekler ve sakarmekeler kutlama yapmıştır
Orjinalini av bayilerine sor bakalım..Bulamazsan tornada falan yaparız..
Bende arac bulabilirsem cumartesi aksami is cikisi hemen gelmeyi dusunuyorum. Cadircsohbet muhabbet guzel olabilir 😊 atisdan ziyade yarismaya girmem 1 defa girdim orda ben cevabimi aldim 😂 @Yusuf SAĞLAM Abi ben atışa katılmaktan ziyade ortam için gelmeyi düşünüyorum atışa katılırsam malum garanti birincilik olacağı için başkasına sebep olmak istemem oradakilere ayıp olmasın Sen sataşmaya devam et bakalım sezon açılsın tahtalıda deplasmana çıkacaksın orada görecem ben seni
Sonunda...Hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullan inşallah..
Eyvallah adaş yok armsan fabrikasindan isticrm yollasinlar da 😊
Hayırlı olsun,Bende daha yeni carbo combo aldım şok kutusunun icinde vardı sizinkinden çıkmadımıBen 2. El aldigim icin ilk shaibi sanirm atti. Pek bi dikrim yok sormadimda fabrikadan verirlerse problem olmaz da tufegi kendime gore ayarlamak istiyormSM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi