0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Her tüfeğimde neredeyse çok methedilen S4 ü ısrarla denedim. Ama ne pattern ve de penetrasyon olarak hiç verim alamadım. İlginç..
Merhaba Şevki Bey, RC S4 fişeklerini koli bazlı nereden satın aldınız. Fiyat/kargo hakkında bilgi verebilir misiniz.Hayırlı günler dilerim.
Şevki Bey öncelikle paylaşım için teşekkür ederim, Rc S4 Güzel fişek, Bu kestiğiniz fişek numarası 5 numara mı? Ben hem keklikte hemde tavşanda 5 numara kullansam uygun olurmu ? Keklik için biraz sağlam olsun diyorum bizim yörede çok az bulunuyor çünki yaralı gitmesini istemiyorum bundan dolayı keklikte 6 yerine 5 numara saçma çok kalın mı olur ?Teşekkür ederim.
@Şevki MİRZA Kardeşim fitil filan geç bunları, hurafelerle uğraşmıyoruz ..Fitil bir hikâye hurafe ..
S4 fişeği efsane yaptınız patladı gitti ama kimse tüfeğin arkasına bakmıyor ki Tüfeğin arkasında sağlam durup işi bilen bütün avcılara ustalara selam olsun
Hamza ustam bu bir tarzdır bana göre saçma fişek seçimi 6 numara hem etki hemde grupman olarak çok güzel sonuçlar alıyorum keklikte
Şevki Bey teşekkür ederim.Bu sezonda sizden ve Emrah AKDENİZ Beyden geçen sezonda olduğu gibi güzel av videoları bekliyoruz.Hepinize rastgele..Sağlıcakla...
En az bir koli 5-6 numara Rc S4 hep vardır elimde.Franchi otomatikle tavşan keklik ördekde kullanırım.Soğuk havada uzak avlarda S56 ile de atarım. Hızlı ve etkili bir fişek.5-6 numara kullanmamın sebebi yakın da olsa uzak da olsa vuruyor. Keklik avında 7-8 numara olur ama tavşan da denk geliyor.Yakın çıkarsa sorun yok lâkin 25-30 metre gibi mesafede çıkarsa atana kadar 5-10 metre gidince 7-8 numara özellikle tavşanda olmaz. (Kafa kalp ciğer isabeti hariç)Eee keklik de bana niye 5-6 numara atıyorsun demeyeceğine göre garanti işe bakmak lazım. RC S4 kolay kolay bıçak çektirmez. Yeni sezonda Rasgeleyin
Şevki kardeşimize katılıyorumS4 yıllarca kullandığım ve halen kullanmakta olduğum yegane keklik fişeğidir güven verir mesafe tanımaz çelgin bırakmaz. hızlıdır fazla önleme vermeye gerek yoktur güzün 7 kışın 5 6 keklik tavşan avlarında ve ördekte sağlam iş çıkarır. vursan otomatik ve 103 fe huğlu ile mükemmele yakın verim ve sonuçlar verdi. av bayisi değilim reklam olarakta algılanmasın paylaşımlarımızın ve yazmamızın amacı yeni yetişen ve fişek arayışı içinde olup dolabini rengarenk fişeklerle donatan kardeşlerimize yardımcı olmaktır.
ustam son sözünüzü tuttum çok güzel yazmışsnız rengarenk
Keklik avı videolarını izledim yaman avcısın keklikler düştüğü yerde kaldı hep tebrikler.
Benimde Merak ettiğim konu Mirage 30.5 gr Fişeklerin Bayilerde 5,6 no ları satılırken,Clever Mirage Kendi web Sitesinde 30.5 gr fişeğin 7-8-9-10-11-12 No. bulunduğunu beyan ediyor. Sizce bu nasıl oluyor ??
Bayii getirmiyor olabilir ve kalmamış olabilir bende bolca 7 ve 8 no su var.