Çok teşekkürler Atagan Bey.
G18 ile atış etme fırsatım olmuştu. Harikaydı... G21SF'yi düşünemiyorum bile
Bu tarz tabancalara bir de Roni kit, eotech ve de 30'luk şarjör ekleyince aşağıdaki gibi manyak birşey olur:
FN Browning HP'yi ben de çok seviyorum. Resimdeki silahım 2. Dünya Savaşından. Alman bir SS Subayına aitmiş.
Kaç yıl geçti ama hala çok iyi çalışıyor.
Slm.
Oktay
Sayın
@Oktay KEMAL bey,Glock 18 full auto mekanizma sistemine sahip olan bir silah olduğu için maalesef bizim gezegende yasal prosedürler nedeniyle yassah😊
Hep merak ettiğim bir silahtır ve öylede kalacak böyle giderse,33 round'luk magazine ile gerçekten harikalar yaratıyor,Allah'dan YouTube denen bir yer varda gözümüz gönlümüz şenleniyor😊
İlk silahım 245 PY serisi ile başlayan 1980 li yılların başında Üretilmiş,halk arasında "Halkalı 14lü" tabiri edilen Belçika üretimi Browning HP idi.Her Browning HP nin tadı bir başkadır inanın,arkadaşlarımda eski,yeni,değişik model ve serilerde 14 lü ler vardı,hepsinin mekanizma kapak sesi,horoz istinaat boşluğu vs tadı başkaydı.
Ben 6 yıldır Smıth&Wesson 5906 kullanıyorum,bazen niyetimden geçiyor tekrar Browning e geçsemmi diye ama öylece sallıyorum😊
Glock 21 SF standart Glock 21 e göre kabza boyutu daha kibar bir silah,aklıma gelmişken söyleyim,imkanınız varsa 21 SF yide inceleyin...