0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kurutucu, kurutucu.... O kısmı kabullenmekte zorlanıyorsunuz galiba ?
Hımm madem öyle,restinizi görüyor ve artırıyorum ,bendeki de(meşhur İtalyan beretta )trifaze akım olmadı mı,ümüünü sıkıyor netice alana kadar ..
Biz burada gerçeklerden konuşuyoruz. Kurutucu diyoruz.Yok neymiş "ümüünü sıkarmış". Varsa öyle bir tüfek gidip onu alalım... Hani? Nerede?
Tüfeğinin kurutucu olduğuna inanan bir İbrahim hoca !!!sezona kalbi tüfeğine yatan bir avcıdan daha iyi kimse başlayamaz .
İbrahim bey, bu "KURUTUCU" SUPERMAN, BATMAN veya YILDIZ SAVAŞLARI filmlerinde kullanılan silahlar gibi gelmeye başladı. Almanlar yeni geliştirmiş olabilecekleri lazer aparatı sizin silaha mı monte ettiler? Prototip çalışmalarına mı dahil oldunuz? Ve "KURUTUCU" ile Türkiye'deki canlı neslini (sizin aracılığınız ile) kurutmayı mı düşünüyorlar? Bir açıklama yapmazsanız sizi Milli İstihbarat Teşkilatına ihbar etmek zorunda kalacağız (galiba!)
Expert üye diyorsa vardır bildiği
........Sonra hoca dönüp demiş ki:"Ümüüünü sıktığına inanıyorsunuz da, kuruttuğuna mı inanmıyorsunuz?"Meşhur Nasreddin Hoca fıkrasıdır efendim
Öylemiydi o ya
Öyleydi öyleydi, aynen öyleydi Fıkra aynen böyle bitiyor:"........ümüüünü sıktığına inanıyorsun da kuruttuğuna mı inanmıyorsun?"
Yakın zamanda yakından görme,tanışma,kaynaşma,mıncıklama şanşımız olurmu acaba şu kurutucuyla
Son bir tahmin; Yanındaki arkadaşlarına av fırsatı vermediği için, arkadaşlarını kurutuyor olabilir mi?
Tabi tabi... Yalnız "kurutucu özelliğine" zeval gelmesin diye , eldivenle mıncıklatıyoruz
German çoklu resim uploadŞöyle bişey geldi galiba almanya dan İbrahim bey e ..Epey kurutur bu,damla su bırakmaz ...
Hangisi ?
Eldivenle direkt tene temas etmeden nasıl anlaşılırki o haşmet
Evet, alayı kurutucu bunların... Damla liquid bırakmaz efendim Sonunda kabullenmeye başladınız galiba
Mecburen kabullendik ...Eldiven değil maşayla tutmak lazım bunları gerçi kız bana sökmez deyip umursamamış ama ...
Dostlar zaten havalar yumuşak sezonluk fişeklerin denemesi sarsıcı oluyor ,Cömert abi bu işin ucu domuzun dişini ölçüp , boynuzun ağırlığını ölçmeye kadar gider