0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Moderatörler uyuyor mu ...Yurtdışı elit medyalardan kopyala yapıştır yapılmışşşş ...Olan var olmayan var yayınlamayın şöyle şeyler,allahtan berettamız varrr ...
sayın İbrahim bey paylaşımınız çok hoş olmuş teşekkür ederim hem merkelinizi hemde sizi görmüş olduk silah gerçekten asilzade işi ama benim orda asıl dikkatimi çeken ekoseli pantolonunuz gömleğiniz şapkanız oldu tam ingiliz avcısının yada avrupa avcısının giyimi ve ava verdiği önemi gösteriyor. Çantanızda dahil bunların ingiltereden alındığını düşünüyorum ama çok şık olmuş biz türk avcısı bunlara bu görüntülere pek alışık değiliz. Sizi gerçekten tebrik ediyorum ava verdiğiniz değeri gösteriyor bence yaptığınız yorumlar danda tüfek bilginizden de bence şu görüntülerle bir kez daha kendinizi kanıtlamış oldunuz açıkçası ayran kaldım o tüfeğede kamuflaj elbise gitmezdi. sakallar olmamış ama birde sanki bizlere yukarıdan bakmışsınız. Evet sizi bir kez daha tebrik ediyorum helal olsun çok güzel görüntüler böyle güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz.
İçim kan ağlayarak söylemeliyim ki çok güzel fotoğraflar ..İbrahim bey dostumuz neticede helal olsun,devamını bekliyoruz yalnız ...
Maalesef bizim forumumuzda ''MODERATÖR'' yok Kamil bey nerelerdesiniz,özlettiniz kendinizi,hoş geldiniz
Bu kadar uzak durabiliyorum işte nalet olsun ...İşi bilenler var mühre kullanıyorlar ,dayanamayıp pike yapıyoruz ...
Yalnız helal olsun adamlara(German,Merkel)...Reklam fotoğraflarında ki ürün neyse,gerçeği de hatta daha bile nerdeyse iyisi olarak o...Tekrardan güle güle kullanın,asla fena bir tüfek değil elinizdeki ...
Sn ÜNLÜTÜRK Malesef tüfek 3 yıl gibi bir süreçten sonra kullanıcıya ulaşınca bizde yönetim olarak bu arkadaşa özel radikal kararlar verdik.Bir nevi tolerans gösterdik.Bu arada görseli paylaşılan tüfeğin bir üst kasası piyasaya çoktan sürüldü.Ancak arkadaşımız anın tadını çıkarsın diye söylemedik.Aman çaktırmayın😀😀😀😀😀😀
Teşekkür ederim, sağ olun Bu arada - "Fena" bir tüfek "değil" - derken
Bir 4-5 bin eder yani o anlamda daha mı fazla verdiniz yoksa ...
ibrahim bey kurutucu bıldırcınlara gaddar davranmış,avı kanlı olsun. yalnız italyanların saha ve seyirci avantajı var,kurutucunun işi zor bence assolist gibi davransın,arada bir boy gösterip,çekilsin,yoksa italyan çok
Hımm ederi o yani Daha fazla verdiysem, kazıklandım mı şimdi
15000 e parallelo vardı ama neyse artık almışssınız bu işlerde üçe beşe bakılmaz bilirim,hatta kazıklanmak ister gönül gizliden ...
Parallelo mu ? Hımm o daha iyi tüfek , biliyorum Takasa vereyim mi Parallelo'yla ? Tövbe estağfurullah tövbe...
Sahibini ikna edebilirseniz hiç düşünmeyin ...
Yok ya, adamı zarar edeceği aşikar olan bir alış-veriş için kandırmaya uğraşmayayım Sizdekiyle sokalım takasa ?
Olabilir ederinin çok üstüne satabilirsin diyenler var ...Satıp sıfır 687 alırım kalan parayla toplukonuttan 2 artı bir bişeyler alınır ...