Gönderen Konu: 66 namlu şafak arms ile 71 namlu franchi 48 al ile birkaç atış denemesi  (Okunma sayısı 1601 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
dün akşam üzeri    tek kurşunda ikisini kıyasladım birer adet de 30 gr 8 no bornaghi bior ile test etim mesafe 35 mt tek kurşun 33 gr yaf bakır bilyalı ve zuber delikli tek kurşun franki 48 al 5 atış yaptım  yaf bakır bilyalı tek kurşundan hedefe isabet yok 66 şafak arms ile 1 tane aynı tek kurşun diğerlei zuber palla ve zuber delikli tek kurşun hepsi hedef kartonunda beyaz kartondaki saçmlarda şafak arms ile diğer kartondaki ise franchi ile atılmıştır bu arada franchi fix şoklu 17.75 çıkışlı avda iki tüfeğin perfonmanısda güzel  yorum sizlerin

« Son Düzenleme: 05 Haziran 2016, 16:52:16 Gönderen: Özgür ATAŞ »
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte

The following users thanked this post: Erol ÖZTÜRK, Hüseyin ÜSTÜN, Emrah AKDENİZ

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
franchi de bu

Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte

The following users thanked this post: Erol ÖZTÜRK

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
Franchi yaramaz hep küçük ördekleri vurmuş   ;D şaka şaka  :) sezon yaklaştıkça kurtlar canlanmaya başladı  :D Kolaygelsin Özgür.
  • AKKAR ALTAY SİLVER YARIOTOMATİK
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK
1969 İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE  AB(RH-) Meslek:ESNAF /KIRTASİYE

The following users thanked this post: Özgür ATAŞ

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
:) şafakta büyük ördekleri vuryor erol abi :) :)
Özgür ATAŞ

The following users thanked this post: Erol ÖZTÜRK

Çevrimdışı Emrah TATAR

• Müdavim Üyemiz
Denemekten testtten yılmayan kardeşim benim,ben görürmüyüm bilmiyorum ama doğruyu bulacan en sonunda
Emrah TATAR
1973 - MANİSA