Suat abi daha önceki yönetim bu konuda kesinlikle laf açtırmıyordu adam gelmış, selam yok sabah yok paylasım yok, ilk ilan satılık tüfek, satılık köpek vsvs. Burada, emek emek paylasım yapıp forumu hareketlilik getiren bir video bir foto için belki onca kuş kaçıran kişilerin hakkına giriyor. Daha önce bunu ilanın altında dillendirildi/yazıldı diye uzaklaştırılan üyeler vardı. Bana göre bir sınır getirilmeli 50 iletisi olmayanın ilanı silinsin en azından biz bize kalırız. Sen onca kamera al yada ne bileyim fişek yak bişeyler paylasalım tartısalım bişeyler öğrenelim diye uğraş sonra gelsin sadece ihtiyacı dahilinde ilanını versın çeksin gitsin.Ben buna karsıyım ve bu durum hakkında anket gibi bi çalısma yapıp paylasım yapmayanların ilanlarının silinmesini talep ediyorum.Facebookta bi cok sayfa var oraya ilan verebilirler.
Sn Gökhan kardeşim
Daha önceki yönetimde ki abilerimiz de ellerinden geldiğince büyük bir özveriyle yıllarca foruma hizmet etmiş kişilierdir.
Takdir edersiniz ki herkesi aynı anda ve aynı derecede memnun edemezsiniz.
Kim olursanız olun.
Ancak insanlar en ufak bir tartışmada yönetimden birinin kendi şahsi fikrini beyan etmesiyle bile değişik akıl oyunları seneryoları yazabiliyorlar.
Hal böyle olunca ister istemez bir çok konuda fikir dahi beyan etmekten kaçınıyoruz.
Kaldıki siz forumun görünen yüzündesiniz.
Burada yönetici sıfatı olan bir çok arkadaş yoğun bir iş temposuyla çalışıyor.
Zaman zaman aksilikler ufak sorunlar olacaktır.
Bazı düzeltmeler yeni fikirler istekler değerlendirilip ortak bir karara hep beraber varacağız.
Burada bence sizin yorumunuz kötü niyetli olmayıp tamamen talihsizce olmuş.
Ancak her sözümüzde yada cümlemizde birilerine sitem de dahi bulunurken birilerini zan altında bırakmamamız gerekir.
Kısacası bu forum hepimizin.
Daha güzel ve daha keyifli yapmak hepimizin elinde.
Keza yeni kural ve uygulamalarla iyileştirmekte hepimizin hakkı var.
Bence Önceki yönetim e bir özür borçlusun.
Forumun bu halinde hepimizden çok onların emeği var.
Umarım doğru ifade edebilmişimdir.
Sevgi ve selamlarımla....