Alkan bey , yapılan yorumların üzerine sizden bir cvp geleceğini tahmin ediyordum ve inanın 3 aşağı beş yukarı neler yazabileceğinizi tahmin ediyordum . beni şaşırtmadınız .
benden yaş olarak büyüksünüz , size tavsiyede bulunmak haddim değil . lakin bu kadar alıngan olmayın . şöyle bir ortamda , bu kadar anlayışlı insanların yazdığı şu konu başlığı altında stres yapacak - kızacak -alınacak ne var allah aşkına ?
benim eski yönetimi suçlayıcı tek bir satırım yok , yeni Yönetim kadrosuna duyduğum memnuniyeti dile getirmem şahsi görüşüm ve bundan bir tek siz alınıyorsunuz. ki ben eleştiri olsada bunun kabul edilir olması gerektiğini düşünüyorum . nerede olursa olsun hangi oluşum kurum dernek vs. yönetimler pek tabiki eleştirile bilir . buna açık olmanız gerekir .
evet , yukarıda arkadaşlarımın yazdığı gibi eski-yeni emeği geçen herkesten allah razı olsun . yalnız şunu özellikle vurgulamak isterim . bu Forum'da , göller denizler gibi bilgi paylaşan - benim okurken yorulduğum , kimbilir onlar yazarken ne kadar yorulmuştur diye düşündüğüm bir çok değerli forum sakini var . ve ben hiç birisinden bir kez olsun "bu kadar emek verdim , kıymetli zamanımı ayırdım , yoruldum,stres yaptırdınız vb gibi bizlerin yüzüne bir şeyleri vurduğunu hiç görmedim .