Gönderen Konu: Ördek düdüğü olayı  (Okunma sayısı 1357 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mustafa AKŞİT

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ördek düdüğü olayı
« : 01 Haziran 2016, 00:30:27 »
Bu olayı bizzat ben yaşadım malum bu sene ekonomim berbattı arkadaslar bi ebere bi karamiga gidiyor pek hoşnut gelmiyorlar ben gidemedim vakit ve nakit meselesi ama nasip ya bir iki ördek denk geliyor çay kenarinda gezerken bide onlara takılıyorum  çatıyorum sonunda dayanamadilar ulan sen nasil buluyon biz ışıklı eber karamik derken hep mekeleniyoz dedimki benim masrafi cekin eberemi karamigami nere isterseniz gidelim bulayim yagdirayim size ördekleri diye bi laf attım
Demez olaydım kulubteyiz ya palavra bol hafta sonuna gidecez goturcez seni hadi bakalım dedi islandim resmen erkekligide birakmiyoz gidelim dedim sagolsunlar götürdüler ama yolda ne dualar hatimler indirdim yoksa bizimkiler beni indirecek
Vardik ebere şans ya ilk bikac derken ben düdüğü aldım ötturuyorum rasgele bilip bilmeden  o gün iyi ördek çalıştı tamamen şans hatta karamika başkaları gitmiş bişey yokmuş telefon trafiği soyle vurduk boyle dusurduk falan konuşmalar
Ertesi gün kulübe gittim nasıl yağdırdın o ordekleri nasil öttürüyon bi övgüler falan tabi bende hava 1500 aynen şu sözleri söyledim
Ben bi öttürürsem eberdemiyim .... karamiktaki, ışıklıda ki egridirdeki ördekleri toplarim
Dua edin sigara iciyom yoksa trakyadaki ördekleri de çağırır çatır çatır avimi yaparim dedim
1982-Afyon

The following users thanked this post: Murat DİNGİZ, Zafer ÖZHAN, Emrah AKDENİZ

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Ördek düdüğü olayı
« Yanıtla #1 : 01 Haziran 2016, 00:34:25 »
çok güzeldi  ;D
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende

The following users thanked this post: Eyüp AKTAŞ

Çevrimdışı Emrah AKDENİZ

• Müdavim Üyemiz
  • Hürgeneral ⭐️⭐️⭐️⭐️
« Yanıtla #2 : 01 Haziran 2016, 00:46:47 »
Bende samsun kıyısında düdük çalıp rusyadan ördek çağırmış adamım  ;D
Bu işin tadı tuzu bunlar, ama güzel bir anı olmuş paylaştığınız için teşekkürler :)
  • Akdaş Kuntor 312 SE
  • Huğlu 104A
  • Huğlu Renova
  • Huğlu 202B
  • Özkanlar FX12
Samsun / 1986

Çevrimdışı Eyüp AKTAŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 28 Temmuz 2016, 12:59:15 »
Helalin var be usta.