Bu olayı bizzat ben yaşadım malum bu sene ekonomim berbattı arkadaslar bi ebere bi karamiga gidiyor pek hoşnut gelmiyorlar ben gidemedim vakit ve nakit meselesi ama nasip ya bir iki ördek denk geliyor çay kenarinda gezerken bide onlara takılıyorum çatıyorum sonunda dayanamadilar ulan sen nasil buluyon biz ışıklı eber karamik derken hep mekeleniyoz dedimki benim masrafi cekin eberemi karamigami nere isterseniz gidelim bulayim yagdirayim size ördekleri diye bi laf attım
Demez olaydım kulubteyiz ya palavra bol hafta sonuna gidecez goturcez seni hadi bakalım dedi islandim resmen erkekligide birakmiyoz gidelim dedim sagolsunlar götürdüler ama yolda ne dualar hatimler indirdim yoksa bizimkiler beni indirecek
Vardik ebere şans ya ilk bikac derken ben düdüğü aldım ötturuyorum rasgele bilip bilmeden o gün iyi ördek çalıştı tamamen şans hatta karamika başkaları gitmiş bişey yokmuş telefon trafiği soyle vurduk boyle dusurduk falan konuşmalar
Ertesi gün kulübe gittim nasıl yağdırdın o ordekleri nasil öttürüyon bi övgüler falan tabi bende hava 1500 aynen şu sözleri söyledim
Ben bi öttürürsem eberdemiyim .... karamiktaki, ışıklıda ki egridirdeki ördekleri toplarim
Dua edin sigara iciyom yoksa trakyadaki ördekleri de çağırır çatır çatır avimi yaparim dedim