0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dar şokla kalın saçma atılmaz tabusunu yıkmışsınız suat bey..Emeğinize sağlık çok beğendim grupmanı..Ben atış mesafesini göremedim..Kaç metreden attınız? Bazı atışlarda saçmalar sola çekmiş..Diğerlerinde çok düzgün..Birde son zamanlarda dikkatimi çeken bir durum ve bizzat yeni yapmış olduğum kendi denemelerimde extented şokların ported şoklara göre hedefe daha fazla penetre etmesi..Bariz bir şekilde daha sert çarpıyor saçmalar hedefe ..Bunu araştırıyorum..Elinize sağlık..
Suat bey uğraşı ve emekleriniz için teşekkürler.yalnız başlıktaki 401 b ibaresini 401 kinetik olarak değiştirirseniz uygun olur diye düşünüyorum.çünkü 401 b ile 401 kinetik arasında üretim zamanı ve metodu yönünden farklılıklar olduğunu düşünüyorum.saygılar.
Teşekkürler Suat,keşke birkaçtane 50 m. atışı ekleseydin teste.Kolaygelsin.
Suat Bey tüfek 5 cm lik mobil soklu ama özel şok crio plus tehlike arzetmezmi acaba. ard arda atışlar yaptınızmı bu sekilde 34-36 gr fişeklerle.
@Erol ÖZTÜRK abi nasipse hafta içi 50 mt denemesi de yapacağız. Benimde aklımda olan bir test.İri saçmalı fişeklerde deneme yapacağım.İyi performanslar bekliyorum açıkçası.Bu arada bizim Memleketin tavuk döneri meşhur.Bir ara uğrarsanız ikram ederim.Gönlümden kuzu geçiyordu ama aksilik şap hastalığı söylentileri mevcut karantina var.😀😀😀😀😀😀😀😀 Fatih bey ard arda seri atışlar yapmadım ancak sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Hafta içi denemelere devam edeceğiz.Nasipse onu da deneriz aradan çıkarırız.
Çagrı kardeş geçmiş olsun Allah şifalar versinmaydanoz ve havuç görmeye yetisini güçlendiriyor diye biliyorum
Suat abi şişe testinden gecmis tüfek
Samet bu tarz resimleri şişe tabak bardak gibi şeyleri yayınlamamak.Elimde son iki fşek kalmıştı.Merakımı cezbetti denemek istedim.Hep kağıda attımı beğenmiyorlar.Yoğun istek teneke ve camda.Penetrasyon da daha etkili elemanlar.....