Değerli avlak üyeleri konyaya hayırlı bir iş için gitmiş iken ne zamandır düşündüğüm fakat bir türlü yapamadığım ziyareti gerçekleştirdim..Öncelikle Abdullah ağabeyimin fuarda olup olmadığını telefonla görüşerek teyit ettim ve düştüm Beyşehir huğlu kasabasının yoluna...Huğlu kasabası gerçekten tam bir yayla havasında hoş bir yer..Girişte hemen akdaş silah fabrikası ve akus silah fabrikası var..Vaktim çok dar olduğu için gezme fırsatı bulamadım geniş bir zamanda gezmeyi çok istediğim iki nadide firma..
Abdullah ustamı tekrar aradım ve kasabaya giriş yaptığımı söyledim bana yerini tarif etti ve baktım uzaktan babacan bir ağabey sıcakkanlı tavırla el sallıyor..Neyse arabayı park ettim ve ustamın yanına geldiğimde sanki 40 yıllık tanışlığımız var gibi kucakladı ve evinin kapısını açtı bana..
Çok sevecen babacan ve samimi bir ağabeyimiz ve aynı zamanda torunlarına çok iyi bir dede

Bunuda müşahede etmiş oldum orada..Veeeee tam bir usta ve sanatkar..O ufacık atölyesinde resmen emeğin izleri ve sıcaklığı mevcut helede avcı sohbeti başlayınca zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bile..
Sonra da boyumuzun ölçüsünü aldı ustam

Yanımda götürmüş olduğum tüfeğinde ölçülerini kendi ölçülerime göre büyük bir ustalıkla yaptı..Sıcak çayını içtikten sonrada vedalaşarak ayrıldım o güzel kasabadan..
Rabbim böyle ustalarımızın emsalini çoğaltsın..