0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İL HIFSISIHHA KOMİSYONUNDAN DAHA YENİ YAZI GELDİ. AMAN MANTARA DİKKAT. BİLMEDİĞİNİZ MANTARDAN UZAK DURUN
Yasini gordukten sonra kendimden sogudum yapmayin boyle seyler sizde baklava dilimleri varsa bizdede söbiyet var
yanlız o ben değilim ama onun gibiyim
köpekli resim başlamadan önceki halin mi yoksa ektomorf musun. bende başlamadan 55 kiloydum şimdi 75 kiloyum.
@Burak TANRIKULU kardeşim maşallah işi ilerletmişsin seni yarışmada gördüğümde bukadar kalıplı değildin sanki Ben işlerimden dolayı spor salonuna gitmeye vakit bulamıyorum. Eskiden taekwondo ile ilgileniyordum ayak sakatlığından sonra bırakmak zorunda kaldım o gün bugündür kilo aldık Ama spora devam ediyoruz tabiki, sadece salon farkı var
Evet hocam ektomorf um bunu aşmaya çalişyorum elimden geldiğince. Vakit buldukca.
çok iyi gelişme göstermişsin büyümen çok yavaş olucak bu seviyeden sonra ama sporu bırakma beslenmene dikkat et, bende ektomorfum çok zorluklar çektim çok büyüyemedim ama bi endomorf a göre çok daha estetik oluyoruz. bu da bizim avantajımız.
Tesekkurler abi benim vucut tipi kiyafet gitildiginde belli etmez tabiki o zamanla suanin arasinda fsrk var tabiki zayif tipli oldugumuz icin kiyafet altindan belli olmaz ne zman soyunursun o zaman hee xspor yapiyomus denir. Sporun hepsi guzel seviyorum ben tek su dovus sporlarindan cok uzagim bana biraz vahsice geliyo durduk yere niye dayak yiyim ki abi banane 😂
Kesinlikle. Yaklasik 2 yildir fitness yapiyorum fitness konusunda da bilgili oldugumu dusunuyorum diyet olsun hareketler olsun hepsini kendim hazirlarim genelde. Hedef 85 kilo olmak. Ramazandan sonra biseler daha yapicam insallah.
@İbrahim AYSU abey😊Şu anda ne yapıyonuz sorması ayıp😊E şöyle İtalyan Modasını takip eden şık bir beyefendi resim görsekte gözümüz gönlümüz şenlense şöööyle😀
Yüz görümlüğü bir koli federal istiyomuş:)LG G3 Tapatalk1991/BOLU
Onu da biz sileriz Biiznillah abi..