0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Erol bey,Valla iyi bir Üveyik geçidi sonrası güzel bir Melemen, bir bardak çay ve meşe közünde gevretilmiş ekmeğe hayır demezdim..Salatayıda çok severim..Yalnız yanımda av yolunacak,temizlenecek ve yenecekse ben şöyle 20 metre kenara çekilir nevalemi yemeyi tercih ederim..
Emrah bey,Üzülecek birşey yok..Hamdolsun bana bunu yasaklayan yok..Hem görsel hem kokusal olarak içim almıyor ve 37 yıldır hiçbir türevi ağzıma girmiyor..Hem bizim grupların bir sözü vardır 'Allah her gruba bir Tuncay Kahraman nasip etsin!' diye..Kişi başına düşen av eti miktarını yükseltiyoruz Elhamdülillah..
@İbrahim AYSUHocam konuyu anlayışınıza sığınarak nereye getirdik..Sürçü lisan ediyorsak affola..
@Erol ÖZTÜRKErol bey,o mera ve çevresi eniyi üveyik meralarımızdan biri..Yalnız birçok Orman köyünde olduğu gibi nadasa bırakma alışkanlığı var ve bu popülasyonu çok etkiliyor..
Konu tam da olması gerektiği yerde @Tuncay KAHRAMAN Muhabbet etmeyeceksek, kuru kuru teknik doküman ve bilgileri yazar çıkarız... Öylesi yok... Bu forumda yok en azından
E hani, 0 ve 1 mera yoktu sizin oralarda? Bizden mi saklıyorsunuz ?