Ziya abi ellerin dert görmesin gönlün yorulmasın sağolasın !
Bana da babadan dededen örnek almayla başladı beş altı yaşlarında karalastikle sapan yapardı babam birkaç yıl sonra
serum lastiği kauçuk dörtköşe lastik gelmeye başladı mahalle bakkalına harçlıkla alır baba yapıver derdim öğrendik zamanla sapanı
ilkokul bitirme hediyem tuka havalı tüfek düşün merakı
orta okulda iken harçlıkla beş on fişek alırdım Rahmetlik dedemin tekkırması ile köyde karatavuk peşinde koştum lise ikiden itibaren dayıcığımın 76 cm huğlu pozesini taşıyıp av vurabilir olmuştum tabi eşşek gibi ders çalışıyoruz bu arada
üniversiteyi kazandırdı Rabbim çok şükür gittik Simav a neyse 2 ekim 18 yaş doluyor 3 ekim 1996 ben teskereyi çıkardım emniyet müdürü imzalıyor o zaman hayırdır dedi merak çok efendim dedim
ilk süperpoze çiftsan tüfeğim oldu elde tek bir tüfek Simav dan abilerle ava gidiyoruz tüfeğin senetlerini talaş çekip okulsonrası kazandığım paralarla ödüyorum taksitler senetler bitti huzura erdim na zormuş ilk kendi borcu insanın yaş 18
abilerle arada ava gidiyoruz arada evden yürüyerek tüfek kılıfta Simav dağı derken daha iyisine merak daha haffifine merak alım gücü değişiklikleri derken çok tüfek değiştirdim ama şimdi avlamak vurmak değil artık gezmek dağları koklamak görmek yetiyor
evde en büyük keyif tüfek çizmek tüfek yağlamak fişek yapmak kurşun denemek dökmek sıkılayıp atmak
vicdanı ile yaşayıp Allah c.c. huzuruna çıkacağını bilerek sakin ve ölçülü avlanıp şükretmesini bilenlerden olmak duası ile ....