Gönderen Konu: Akdaş 712 EL VS Beretta S56E  (Okunma sayısı 18528 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Onur CİVCİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Akdaş 712 EL VS Beretta S56E
« : 09 Mayıs 2016, 22:06:39 »
3000 TL Limitim var siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ?
akdaş sıfır yapıtırıcam alıcak olursam

s56 çok temiz çok az kullanılmış 1-3 71 namlu

benim kafamı tırmalayan konu 30-40 yaşındaki tüfeğin çeliği yorulmuşmudur güvenlik açısından ne derece güvenilebilir hangisini tercih etmek daha mantıklı olur
forumda okuyorum ağır dolu ve düşük no fişek atmayı tercih etmeyenler var bu konuda fikir ve görüşeriniz nelerdir
Antalya/Serik B+ 1995

Çevrimdışı İsmail CEYLAN 16

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Akdaş 712 EL VS Beretta S56E
« Yanıtla #1 : 09 Mayıs 2016, 22:19:20 »
selamlar ilk once tufegim 712 el ozel yapim tufegimi 66 namlu yaptirdim ordek ve domuz avi haricinde hepsne giderim bana s 56 takas teklifi yaptilar kabul etmedim hemde temizdi ama akdas superler bir harika bu benim gorusum saygilarimla
  • Akdas 712 elit superpoze 66cm
  • Huglu 103 c 71cm
  • Genc huglu cne203 66cm
  • Sarsilmaz concorde x 68 cm
İsmail CEYLAN
1988/BURSA

Çevrimdışı Onur CİVCİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 09 Mayıs 2016, 22:52:04 »
selamlar ilk once tufegim 712 el ozel yapim tufegimi 66 namlu yaptirdim ordek ve domuz avi haricinde hepsne giderim bana s 56 takas teklifi yaptilar kabul etmedim hemde temizdi ama akdas superler bir harika bu benim gorusum saygilarimla
Görüşlerin için teşekkür ederim İsmail abi.
Antalya/Serik B+ 1995

Çevrimdışı Ziya ÇOBANOĞULLARI

• Müdavim Üyemiz
  • Avın başı rasgele sonu nasiptir.
« Yanıtla #3 : 09 Mayıs 2016, 22:52:45 »
 :)
« Son Düzenleme: 10 Mayıs 2016, 09:29:16 Gönderen: Ziya ÇOBANOĞULLARI »
  • Belçika Piper Çakmaklı Çifte(Constantinople-Lazaro Gabay)
  • Çifsan Çsp 555 Süperpoze
  • Sarsılmaz Concorde Yarı otomatik
  • Luigi Franchi Black Magic Yarı otomatik
  • Pietro Beretta S56E
  • Savaşcı Pointer's Altar
Ziya ÇOBANOĞULLARI      A rh +
02.06.1972 Bergama/İZMİR
İkamet : Çandarlı

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #4 : 09 Mayıs 2016, 23:40:23 »
3000 TL Limitim var siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ?
akdaş sıfır yapıtırıcam alıcak olursam

s56 çok temiz çok az kullanılmış 1-3 71 namlu

benim kafamı tırmalayan konu 30-40 yaşındaki tüfeğin çeliği yorulmuşmudur güvenlik açısından ne derece güvenilebilir hangisini tercih etmek daha mantıklı olur
forumda okuyorum ağır dolu ve düşük no fişek atmayı tercih etmeyenler var bu konuda fikir ve görüşeriniz nelerdir

Onur Yanlış yönlendirme yapmayayım seni ama Ben olsam 3000 liraya Güzel bir akdaş üst alt çifte yaptırırım isteğime göre kundak ölçülerinle herşeyiyle ve tepe tepe kullanırım kardeşim.. 30 senelik geçmişi bilinmeyen tüfeklere yönelme boşuna berattada attığın yeri vurur akdaşda sıfır varken 30 senelik tüfek niye ?

S56 Berattanın özel bir tüfeği değilki Seri üretim tüfeklerinden ekstrası yok yani Kolay gelsin ..Baktın Arıza çıkardı Kiminle muhattap olucan Gidicen üzümlüde ustalara vericen paranı boşa atma
  • Kırklareli
  • İstanbul
  • https://www.facebook.com/motorlumuhre/
1986-istanbul

The following users thanked this post: İsmail CEYLAN 16

Çevrimdışı Onur CİVCİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 09 Mayıs 2016, 23:55:14 »
Onur Kardeşim 3000 TL ye az kullanılmış çok temiz S56 bulursan al Güle güle kullan.
Pietro Beretta daha çok tutulur.
Döşek altı denk getirirsen hiç kaçırma.
Çelik bakımsız kalırsa yorulur üzülür.

Abi çok sevdiğim balıkesirli bir büyüğüm buldu tüfeği tüfek duvarda asılı duran türden ki bana kefil olan bu abim elinde purdey perazzi gibi tüfekleri olan birisi fakat olayı şöyle düşünüyorum
şimdi 30 yaşında olan bu tüfek 30 yıl sonra 60 yaşında olcak
0 yaşında olan akdaş 30 yaşında olucak

her ne kadarda kalitesi göz ardı etmesemde yaş farkı ve ileriye dönük kapsamda kafam karışıyor

Onur Yanlış yönlendirme yapmayayım seni ama Ben olsam 3000 liraya Güzel bir akdaş üst alt çifte yaptırırım isteğime göre kundak ölçülerinle herşeyiyle ve tepe tepe kullanırım kardeşim.. 30 senelik geçmişi bilinmeyen tüfeklere yönelme boşuna berattada attığın yeri vurur akdaşda sıfır varken 30 senelik tüfek niye ?

S56 Berattanın özel bir tüfeği değilki Seri üretim tüfeklerinden ekstrası yok yani Kolay gelsin ..Baktın Arıza çıkardı Kiminle muhattap olucan Gidicen üzümlüde ustalara vericen paranı boşa atma
Abi bu konuda bahsettiğim gibi çok kararsızım inanın hangisine karar versem bilmiyorum bi yandan gidip kendi ölçülerime uygun sıfır bir alt üst yaptırmak yatıyor
bi yandan abi beratta be bu diyorum kafam çok karışık :)
Antalya/Serik B+ 1995

Çevrimdışı Abdullah ŞAHİN 07

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 10 Mayıs 2016, 00:32:50 »
Onur bey merhaba,
Beretta'nın 40 yıl önce yaptığı S 55 - 56 - 57 lerdeki malzeme ve işçilik kalitesini biz bugünkü teknolojiyle hala yakalayamadık. S 56 yaklaşık 3,050 gr ağırlığındadır hangi yerli O/U tüfeğimiz bu kadar hafif ve bir o kadarda estetik ve sağlamdır? adamlar sıfır hatayla ömürlük silah yapıyorlar. Kalite standartları yüksek 40 yıllık Beretta tüfeklerin içini açın hala pırıl pırıl, yayları deforme olmamış, krom aksamları aşınmamış, iğneleri orijinal. 40 yıllık namluları paslanmaz, iç parçaları aşınmaz, bir 40 yıl daha sorunsuz kullanılabilir.
Yükek Mukavemetli Chrom Molibdenum alaşımlı paslanmaz çelik namlular özel alaşımlı dır, farklı iklimlere uyum sağlar. Bu namlular bugün üretilen Beretta namlularının çoğundan bile daha kalitelidir.
Beretta 1525 yılından beri silah imal ediyor, kalitelerini ve markalarını tüm dünya kabullenmiş bu silahlar bu kadar kaliteli olmasaydı pekçok kişi elindeki yerli silahı satıp üstüne biraz daha koyup bu tüfeklerden almak için uğraşırmıydı? Berettanın estetiği, sağlamlığı, kalitesi bambaşkadır.
Bu nedenlerden dolayı 40 yıllık Beretta'lar hala alınıp satılıyor ve tercih ediliyor. 
  • Pietro Beretta S 687 SP O/U
  • Benelli Raffaello Special Lusso
Abdullah ŞAHİN
1972  ANTALYA

The following users thanked this post: Ziya ÇOBANOĞULLARI

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 10 Mayıs 2016, 00:54:19 »
sadik aktas ustayla bi konus Turkiyede elimize almaya korkacagimiz  tufek markalarini acip dagitip onaran bakimini yapan nadir usta bana onarim ve bakimini yaptigi tufekleri saydi elini opesim geldi holland& holland buna dahil ben tufegi aldigimda tufek 2000 civaro idi simdi sordum aynisini 3900 liraya yapariz dedi eger namsa tamam beretta koklu bir firma tufegin vurmayani olurmu suan cogu kisi 300 liralik otomatiklerle av yapiyo vurmuyo mu arkasina iyi bakican bizimki biraz prestij gonul ister rizzini merkel sahibi olmak ama bana sahsen sorarsan ben alman tufeklerini tercih ederim avda bi dayiya denk geldim evlat dedi ben bu tufegi 40 sene once Almanyada calistigimda aldim bi bakauom dedim bosluk denen bisey yok tahtaliya 36 atiyor senelerce av yapmis birde cifte lackasi cikardi baska avrupa olsa dogu Alman sulh mali ozenmistim ama Akdas silah pozede cok iyi bak alternatif olarak akus secebilirsin ,akkar churcill olabilir spesyial
  • Huglu 103 c 71cm
  • Genc huglu cne203 66cm
İsmail CEYLAN
1988/BURSA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 10 Mayıs 2016, 00:57:57 »
abide s55 var yrgan alti dediginiz gibi cift patlatiyor agir dolida sahlaniyor bence abartildigi gibi degil
  • Huglu 103 c 71cm
  • Genc huglu cne203 66cm
İsmail CEYLAN
1988/BURSA

Çevrimdışı Onur CİVCİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 10 Mayıs 2016, 01:47:22 »
Onur bey merhaba,
Beretta'nın 40 yıl önce yaptığı S 55 - 56 - 57 lerdeki malzeme ve işçilik kalitesini biz bugünkü teknolojiyle hala yakalayamadık. S 56 yaklaşık 3,050 gr ağırlığındadır hangi yerli O/U tüfeğimiz bu kadar hafif ve bir o kadarda estetik ve sağlamdır? adamlar sıfır hatayla ömürlük silah yapıyorlar. Kalite standartları yüksek 40 yıllık Beretta tüfeklerin içini açın hala pırıl pırıl, yayları deforme olmamış, krom aksamları aşınmamış, iğneleri orijinal. 40 yıllık namluları paslanmaz, iç parçaları aşınmaz, bir 40 yıl daha sorunsuz kullanılabilir.
Yükek Mukavemetli Chrom Molibdenum alaşımlı paslanmaz çelik namlular özel alaşımlı dır, farklı iklimlere uyum sağlar. Bu namlular bugün üretilen Beretta namlularının çoğundan bile daha kalitelidir.
Beretta 1525 yılından beri silah imal ediyor, kalitelerini ve markalarını tüm dünya kabullenmiş bu silahlar bu kadar kaliteli olmasaydı pekçok kişi elindeki yerli silahı satıp üstüne biraz daha koyup bu tüfeklerden almak için uğraşırmıydı? Berettanın estetiği, sağlamlığı, kalitesi bambaşkadır.
Bu nedenlerden dolayı 40 yıllık Beretta'lar hala alınıp satılıyor ve tercih ediliyor.
Abdullah abi bilgilendirmen için teşekkür ederim. konuya bir nebze bilimsel yaklaşmışsın ki doğru bi yaklaşım
evet genelde çoğu insan tercih ediyor buda haliyle fiyatı yükseltiyor 100 kişinin 20 'si isim için alsa 20 si övülmesinden alsa 60 ı bildiğinden alır illede bir hikmeti vardır bugün hala bu kadar güncelse
fikir ve görüşlerin için teşekkür ederim abi.

sadik aktas ustayla bi konus Turkiyede elimize almaya korkacagimiz  tufek markalarini acip dagitip onaran bakimini yapan nadir usta bana onarim ve bakimini yaptigi tufekleri saydi elini opesim geldi holland& holland buna dahil ben tufegi aldigimda tufek 2000 civaro idi simdi sordum aynisini 3900 liraya yapariz dedi eger namsa tamam beretta koklu bir firma tufegin vurmayani olurmu suan cogu kisi 300 liralik otomatiklerle av yapiyo vurmuyo mu arkasina iyi bakican bizimki biraz prestij gonul ister rizzini merkel sahibi olmak ama bana sahsen sorarsan ben alman tufeklerini tercih ederim avda bi dayiya denk geldim evlat dedi ben bu tufegi 40 sene once Almanyada calistigimda aldim bi bakauom dedim bosluk denen bisey yok tahtaliya 36 atiyor senelerce av yapmis birde cifte lackasi cikardi baska avrupa olsa dogu Alman sulh mali ozenmistim ama Akdas silah pozede cok iyi bak alternatif olarak akus secebilirsin ,akkar churcill olabilir spesyial

Abi zaten şuan kıyaslama yaptığım tüfek sadık ustanın tüfeği akdaş 712 ne diyeceğim sadık ustaya ustam senin tüfeği mi alayım berattayı mı alayım diyeyim :):):)
2.olay abi almana param yetse 525 725 alır geçerim fakat imkan yok olsa ah abi  :):)
3-Bence en kaliteli Akus yapıyor fakat benim naçizane fikrim pozede akdaş çiftede akus, akkarın tüfeklerini beğeniyorum fakat niye krom kaplama yapmazlar anlamam pas küf sorunları çok yaygın o yüzden geri duruyorum(diceksin ki yaptırırsın 100 lira krom kaplama işte o zaman da bence tüfeğin orjinalliği bozulur)
4-abi çift patlama doğrudur bişey diyemem ama sırf 1 tanesi yaptı diye de bütün S serisini çöpe atmayı pek mantıklı bulmuyorum
ama işte kafam çok karışık bir yandan yaptır bi 712 seç kundağı aldır ölçünü kendine uygun bir yandanda  500 senelik bir firmadan bahsediyoruz bilemedim :)

Fikir ve düşüncelerin için teşekkür ederim abi sağolasın.

Antalya/Serik B+ 1995

The following users thanked this post: Abdullah ŞAHİN 07

Çevrimdışı İsmail BİLGİ

• *
« Yanıtla #10 : 10 Mayıs 2016, 07:10:42 »
Merhaba Onur kardeşim bir malı alırken ikinci elinide düşün akdaşı bir yıl sonra cıkar satmaya kaca satarsın 30 yıl sonrasınıda düşünemiyorum avrupa tüfek kullanmadan yerliyle arasındaki farkı anlamazsın baretta reşat altını gibidir sıkıştınmı her zaman satabilirsin  kimse alırken satmayı düşünmez tabi mart ayında  balıkesir edremitte  gitmiştim bir av bayinde adam s56 ya 6000 tl dedi. Düşün artık kac yıllık tüfek dedigin  kac paralara gidiyor. Akdaşla kıyaslama bile bence senin balıkesir li abin sana iyilik yapmış bence yinede karar senin tabi hayırlı olsun kardeşim
  • KURZHAAR
😉

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #11 : 10 Mayıs 2016, 07:22:42 »
@Onur CİVCİR Kardeşim attığım linkte 9 sayfa yorum var zahmet olmazsa oku inşallah.
Belki karar vermene yardımcı olur.

http://avlakforum.com/frm/index.php?topic=167837.0
« Son Düzenleme: 10 Mayıs 2016, 09:26:17 Gönderen: Ziya ÇOBANOĞULLARI »
  • Pietro Beretta S56E
02.06.1972 Bergama/İZMİR

The following users thanked this post: Cihangir GÜNEL

Çevrimdışı Yasin TORAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 10 Mayıs 2016, 08:53:14 »
eğer dendiği gibi temizse s56E yi kaçırma kardeşim. bide silahı almadan mutlaka incele bakıttır, değişen biyeri var mı, omuzla dipcik sana uyuyormu
  • Franchi affinity 12 / 66
  • Sarsılmaz super champion 12 / 71
  • Atüs tek kırma 36 / 71
  • Huglu tek kırma (stetienne namlu ) 12 / 71
Antalya- Konyaaltı 1992

Çevrimdışı Ömer İNCİR

• *
  • Herkese Rastgele :)
« Yanıtla #13 : 10 Mayıs 2016, 09:23:16 »
gidebiliyorsan fabrikasına git akdaş ın kendi ölçülerine göre kundağını yaptır ve beğendiğin modelde al ... Berettanın gördüğü işin fazlasını akdaş da görür
ömer İNCİR
Armsan Phenoma Argentum & Sarsılmaz Megastar 
Kurzhaar
1987 antalya

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #14 : 10 Mayıs 2016, 09:33:00 »
Benim kriterlerime göre S 56 burada bariz derecede  avantajlı.

Aldığınız fiyata  satabilirsiniz.Zarar ettirmez.Sağ sol yada üst alt vurma ihtimali daha düşük.

Çift patlatma gibi klasik bir sorun daha kullanıcılarından duymadım.

30 Yıllık bir tüfek olsada bence daha çok tüfek eskitir.

Diğer yandan AKDAŞ iyi bir firma.

Ancak bence S serisi rakibi olamaz.

Huğlu Yıldız Ata Akkar gibi firmaların üst seri tüfekleriyle rakip olur.

Kötü tüfek olduğundan değil sınıf farkından.Kalite farkından.

• HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

The following users thanked this post: Ziya ÇOBANOĞULLARI, İsmail ÇINAR 10, Cihangir GÜNEL, Onur CİVCİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #15 : 10 Mayıs 2016, 09:41:41 »
kardesim arzu senin para senin ben akdasi uzaktan kulaktan duymayla degil kullanarak tecrubemle ne bildiysem yazdim karar senin alip duvara da asmiyacaksin dedihin gibi 30 senelik tufek ekmegi yenmemis bulabilirsen bak
  • Huglu 103 c 71cm
  • Genc huglu cne203 66cm
İsmail CEYLAN
1988/BURSA

The following users thanked this post: Onur CİVCİR

Çevrimdışı Kadri AĞRALI

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #16 : 10 Mayıs 2016, 10:12:42 »

Aynen katılıyorum....Akdaş a özel yaptır...
Kadri AĞRALI
1974 - Balıkesir

Çevrimdışı Cihangir GÜNEL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • "Sabır Her Kişinin Değil Er Kişinin Harcının"
« Yanıtla #17 : 10 Mayıs 2016, 10:31:10 »
Konu gene geldi çattı. Forumda çok kez tartıştık bu konuyu, daha önceki yazışmaları takip edersen sonuca varırsın Onur kardeşim.

Bu konuda benim naçizane tavsiyem iki tüfeği de eline kesinlikle al, aç kapa sök tak yüzüne al bir den fazla omuzla tetik düşür, ve sonrasında kararını otomatik olarak göreksin.

Zaten avda S56 nın performansını yaşayınca 40- 50 yıllık tüfeği niye seçtiğini çok net anlayacaksın.

• Beretta Poze S56
  • Browning A5
  • Deutsch Black Kurzhaar (Rockey)
1987 - ANKARA

Çevrimdışı Emrah TUNCA 57

• *
  • AVLAKFORUM.COM AVCI FORUMU
« Yanıtla #18 : 10 Mayıs 2016, 10:56:56 »
Temiz bir Beretta S serisi bulabilirsen al. Yıllanmış şarap gibiler gün geçtikce değerleri artıyor.  :) Yeni yerli tüfekler çıktıkca kıymetleri daha çok artıyor. :) ;)
  • Armsan A612W Yarı Otomatik
  • Setter-Paşa
1994/SİNOP

Çevrimiçi Fatih S.M.YAPAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #19 : 10 Mayıs 2016, 11:23:42 »
kafan karışmışsa kesinlikle fikrin netleşene kadar birşey alma,sonra diğerinde aklın kalır onur kardeşim.
  • Benelli Bellmonte 1 12 çap 71 cm namlu
  • Mossberg 500A pompalı 12 çap 71 namlu
  • Kral Cara Cara süperpoze 12 çap 71 cm namlu
  • Özhuğlu Alesta çifte 36 çap 71 namlu
  • İngiliz Seter; Şanslı
Tarsus Avcılar Kulübü
Fatih S.M.YAPAR
1976 Tarsus/Mersin

Çevrimdışı İkbal PEKER

• *
« Yanıtla #20 : 10 Mayıs 2016, 13:56:08 »
Ben yerinde olsam limitini biraz daha artırıp 3000-4000 tl arası,Beretta 686 - 687, Browning 525 veya Rizzini , Fabarm...
Temiz 2.El bulmak mümkün
İkbal PEKER
1978 Osmaniye

Çevrimdışı Gökhan AKDOĞAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #21 : 10 Mayıs 2016, 14:39:47 »
Akdaş yerine AKUS u koymanızı öneririm, ne kadar az üretim o kadar az hata o kadar çok ilgi.
  • Ata NEO 12 Cal /66 Namlu
  • Deutsch Drahthaar - Tony
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

Çevrimdışı Onur CİVCİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #22 : 10 Mayıs 2016, 15:19:01 »
Merhaba Onur kardeşim bir malı alırken ikinci elinide düşün akdaşı bir yıl sonra cıkar satmaya kaca satarsın 30 yıl sonrasınıda düşünemiyorum avrupa tüfek kullanmadan yerliyle arasındaki farkı anlamazsın baretta reşat altını gibidir sıkıştınmı her zaman satabilirsin  kimse alırken satmayı düşünmez tabi mart ayında  balıkesir edremitte  gitmiştim bir av bayinde adam s56 ya 6000 tl dedi. Düşün artık kac yıllık tüfek dedigin  kac paralara gidiyor. Akdaşla kıyaslama bile bence senin balıkesir li abin sana iyilik yapmış bence yinede karar senin tabi hayırlı olsun kardeşim
elden çıkarma olayınıda düşündüğümüz zaman s56 ağırlık basıyor teşekkürler abi.
@Onur CİVCİR Kardeşim attığım linkte 9 sayfa yorum var zahmet olmazsa oku inşallah.
Belki karar vermene yardımcı olur.

ziya abi konuyu daha önce okumuştum benim fikrim kullanan iyi ki almışım diyor kullanmayan kaliteli ama değeri o kadar eder mi
http://avlakforum.com/frm/index.php?topic=167837.0
eğer dendiği gibi temizse s56E yi kaçırma kardeşim. bide silahı almadan mutlaka incele bakıttır, değişen biyeri var mı, omuzla dipcik sana uyuyormu
abi tüfeği kefil olan kişi çok sevdiğim saydığım bir abim ki sizler kadar olmasın tüfekten çok iyi anlar,kundak konusuna gelince zaten kendi ölçülerime uygun kundak yaptırıcam eğer beretta alırsam.

gidebiliyorsan fabrikasına git akdaş ın kendi ölçülerine göre kundağını yaptır ve beğendiğin modelde al ... Berettanın gördüğü işin fazlasını akdaş da görür
Konu gene geldi çattı. Forumda çok kez tartıştık bu konuyu, daha önceki yazışmaları takip edersen sonuca varırsın Onur kardeşim.

Bu konuda benim naçizane tavsiyem iki tüfeği de eline kesinlikle al, aç kapa sök tak yüzüne al bir den fazla omuzla tetik düşür, ve sonrasında kararını otomatik olarak göreksin.

Zaten avda S56 nın performansını yaşayınca 40- 50 yıllık tüfeği niye seçtiğini çok net anlayacaksın.

kafan karışmışsa kesinlikle fikrin netleşene kadar birşey alma,sonra diğerinde aklın kalır onur kardeşim.
Ben yerinde olsam limitini biraz daha artırıp 3000-4000 tl arası,Beretta 686 - 687, Browning 525 veya Rizzini , Fabarm...
Temiz 2.El bulmak mümkün
Akdaş yerine AKUS u koymanızı öneririm, ne kadar az üretim o kadar az hata o kadar çok ilgi.

Yorumlarınız ve fikirleriniz için çok teşekkür ederim kararımı Beretta s56 dan yana kullandım geldiğinde fotoğraflarını çekip yüklemek dileğiyle.
Antalya/Serik B+ 1995

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #23 : 10 Mayıs 2016, 15:39:45 »
Yorumlarınız ve fikirleriniz için çok teşekkür ederim kararımı Beretta s56 dan yana kullandım geldiğinde fotoğraflarını çekip yüklemek dileğiyle.

Hadi hayırlı olsun @Onur CİVCİR Kardeşim 
S56 ile ilgili aklına takılan sorular olursa sorabilirsin.
Uzun zamandır kullanıyorum.
Benim S56 aşağıdaki linkte incele istersen.

http://avlakforum.com/frm/index.php?topic=171306.0
  • Pietro Beretta S56E
02.06.1972 Bergama/İZMİR

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #24 : 10 Mayıs 2016, 15:50:56 »
Ben olsam 1000 lira daha koyar browning maxus veya wincester sx3 bakardim :)))). Bosver italyani :p
« Son Düzenleme: 10 Mayıs 2016, 15:51:58 Gönderen: Samet BİRİCİK »
  • Kırklareli
  • İstanbul
  • https://www.facebook.com/motorlumuhre/
1986-istanbul