Gönderen Konu: İstanbul ve Çevresi Av Köpeği Eğitimi ve Konaklama (Setter)  (Okunma sayısı 1655 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Can ERİŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Merhaba abilerim ve kardeşlerim;

Genellikle avlarımı memleketim Balıkesir' de yapmaktayım, memlekette amcamın pointeri var ve yıllardır bu köpekle av yaptık, ancak artık işim sebebiyle memlekete çok sık gidemiyorum. Bu sebeple uzun süredir aklımda olan şeyi yaptım ve  çok yakın bir zamanda sevdiğim bir emekli öğretmen abimden (Bursa' dan) yeni bir setter av köpeği aldım 20 aylık erkek, temel eğitimleri ve avcılığı var (çulluk & bıldırcın) ancak ben köpeğim extra prof eğitim alsın istiyorum, köpeğin hiçbir kötü alışkanlığı yok, 20 aylık olmasına rağmen avcılığı gayet iyi, ferma aport iyi, acaba 20 aylık köpek bu saatten sonra eğitime cevap verir mi üstüne bişeyler katabilir miyiz bilemiyorum, bu konuda fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.

Birde İstanbul Anadolu yakasında av köpeği eğitimi veren referansı iyi bir çiftlik / eğitmen var mı?
Ayrıca köpeğimi sürekli olarak bırakabileceğim barınma sağlayacak ve temel bakımının yapılacağı güvenilir setter çiftliği var mı bildiğiniz?
Özellikle barınak konusunda bana yardımcı olabilirseniz köpeğimi İstanbul' a getirmek istiyorum.

Destekleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Köpeğim "ICE" (20 aylık tricolor erkek);

1984 İSTANBUL

Çevrimdışı Ali ÖZTÜRK 34

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: İstanbul ve Çevresi Av Köpeği Eğitimi ve Konaklama (Setter)
« Yanıtla #1 : 07 Mayıs 2016, 00:15:43 »
valla bende köpege baktirma konusunda anadolu yakisinda yer ariyorum fakat bulabilmis degilim ne yazikki. yavru var hazirda ama alamiyorum bakacak yerim olmadigindan
1990 İstanbul tuzla

Çevrimdışı Celal KIZILÇAY

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: İstanbul ve Çevresi Av Köpeği Eğitimi ve Konaklama (Setter)
« Yanıtla #2 : 07 Mayıs 2016, 09:03:30 »
istanbulda avcı olmak kadar zor birşey yok dediğiniz gibi sezon açıldığında sırf av yapmak için 2 haftada bir memleketime gidiyordum bu sene baktım olcak gibi değil resimdeki yavruyu aldım şuan 3aylık oldu fabrikada bakıyorum içeri ve dışarıya olmak üzere iki kulübe yaptım gece içeride gündüz dışarıda duruyor hafta sonlarıda silah sesi eğitimi ve ferma eğitimlerini yaptırıyorum çokta başarılı maşallah zor oluyor istanbulda bakım ama köye gidip gelmek daha zor ben böyle çözüm buldum ama eğitim ve barınak için yer derseniz zor belki polenezköy taraflarında olabilir köpek çiflikleri ve otelleri çok allah yardımcınız olsun
  • akkar 206 süper poze
  • üzümlü 4+1 otomatik
  • setter
1983 İstanbul
 önce kendine ne olacağını sor, sonra ne yapman gerekiyorsa yap