Merhaba abilerim ve kardeşlerim;
Genellikle avlarımı memleketim Balıkesir' de yapmaktayım, memlekette amcamın pointeri var ve yıllardır bu köpekle av yaptık, ancak artık işim sebebiyle memlekete çok sık gidemiyorum. Bu sebeple uzun süredir aklımda olan şeyi yaptım ve çok yakın bir zamanda sevdiğim bir emekli öğretmen abimden (Bursa' dan) yeni bir setter av köpeği aldım 20 aylık erkek, temel eğitimleri ve avcılığı var (çulluk & bıldırcın) ancak ben köpeğim extra prof eğitim alsın istiyorum, köpeğin hiçbir kötü alışkanlığı yok, 20 aylık olmasına rağmen avcılığı gayet iyi, ferma aport iyi, acaba 20 aylık köpek bu saatten sonra eğitime cevap verir mi üstüne bişeyler katabilir miyiz bilemiyorum, bu konuda fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.
Birde İstanbul Anadolu yakasında av köpeği eğitimi veren referansı iyi bir çiftlik / eğitmen var mı?
Ayrıca köpeğimi sürekli olarak bırakabileceğim barınma sağlayacak ve temel bakımının yapılacağı güvenilir setter çiftliği var mı bildiğiniz?
Özellikle barınak konusunda bana yardımcı olabilirseniz köpeğimi İstanbul' a getirmek istiyorum.
Destekleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Köpeğim "ICE" (20 aylık tricolor erkek);