2-3 yıl önce fuarda milli parkların standında biriyle muhabbet ettim, çoban köpeklerinden çok zarar görüyoruz kopoylarımızı öldürüyorlar, yabani hayvanların yavrularını da telef ediyorlar falan diye konuşuyoruz, birinin yanına götürdü beni adını falan hatırlamıyorum bu adam avcılığın başındaki adam dedi, ne sıkıntın varsa bu arkadaşa iletebilirsin. Aynı şeyi adama da anlattım 1 sezonda 4 tane köpeğimizi öldürdüler, arkadaşın biri çoban köpeğini vurdu mahkemelik oldu bununla ilgili bir düzenleme lazım diyorum adamın cevabından sonra avcılığın bir adım ilerlemeyeceğine emin oldum bu ülkede. Adam '' av köpeği avcının yanından ayrılmaz ki nasıl çoban köpeğine öldürtüyorsunuz'' dedi, avcılığın en tepesindeki adam avcılığın a'sından bir haber. Adama kuş köpekleri çok açılmıyor ben kovucu köpeklerden bahsediyorum kilometrelerce uzağa gidiyor bunlar diyorum yüzüme bakıyor nasıl ya köpek o kadar uzaklaşır mı avcıdan diye. Hikaye uzun burada keseyim...
Uzun lafın kısası değişen sadece belge altındaki imza olur orada başka bir şey olmaz. He bir de bu yıllık 300-400 lira az bunu 1000 lira yapalım derler o değişir.