Selamlar arkadaşlar.
Defalarca internetten alışveriş yapan ve hali hazırdada yapmaya devam eden biri olarak ilk defa başıma böyle bir şey geldi ve sizinle paylaşmak istedim.
www.hilalavmarket.com Mehmet-Metin ERÇOBAN'dan iki koli 32gr 7 numara YAF fişek aldım.
Ödeme sayfasında havale veya eft ile alırsanız 155 tl yazıyor taksit seçeneklerindede 2 taksitten başlıyor.160 tl.
Koli başınada kargo ücreti olarak 4-7.5 tl ücret alınır diyor burada kolinin agırlığı veya boyutu hakkındada bir bilgi yok.
Ben tek silip 320 lira ödeme yaptım(Kargo ücretide dahil alındı diye düşündüm)
Ellerinde fişek yok hadi bekledik, fazlada beklemedik.
Teslimat olarakta arkadaşımın adresini verdim.
Kolileri almaya gittiğimde arkadaş benden 15 lira kargo parası alındı dedi bende şaşırdım.
iki koliye ayrı ayrı kargo kestirecegine iki koliyi birleştir olsun bir koli yok oda yok.
Telefon açtım iki üç kişiyle konuştuktan sonra tabiri caizse çokta TIN'dan başka bir şey duymadım fazla konuşmakta nafile.
Madem tek silipte indirimin yok sitende belirt bende eft yapayım hadi olmadı tek koli yap kargo ücretini düşür oda yok.
Armer Orhan beyden, Hilal av Veli KATRANCI'dan, hatsan stroedan ve nice sitelerden alışveriş yaptım kaç koli alırsakta alalım sadece 5 tl kargo parası verdim ve hatta aliexpress, ebay, cabelas gibi sitelerden alışveriş yapıyorum ( Elin çinlisine yanlış anlamadan 1.62$ borcum bile var)
Siz ne düşünürsünüz bilmiyorum ama benden tavsiye buradan alışveriş yaparken dikkat edin derim.