Gönderen Konu: Foruma verilen reklamlar hakkında...  (Okunma sayısı 4024 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yasin ŞAHİN 06

• *
  • Avcı'nın olduğu yerde Av olma
Foruma verilen reklamlar hakkında...
« : 03 Mayıs 2016, 19:58:59 »
Öncelikle yeni forumumuz ve yeni yönetimimiz hayırlı uğurlu olsun. Benim yönetimden bir ricam, önerim olacak yeni avlakforum üzerinden verilen şirket , bayi , iş yeri vb. yerlerin foruma sürekli reklam yada tanıtım yaptığını görüyoruz bence bu güzel ortamda herkese izin verilmemeliki kötü niyetli kişiler ortadan kalksın bununla ilgilenen bir kişi yada yöneticelerimiz ilgilenebilir madem bu forumdan yardım alıp müşteri kazanıyorlar mevcut fiyatları üzerinden üyelere belirli fırsatlar indirimler veya foruma yararı dokunucak şeyler yapmalı diye düşünüyorum tabiki karar yönetimin herkese saygıyla selamlarımı sunarım.
« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2016, 20:00:56 Gönderen: Yasin ŞAHİN 06 »
  • Üzümlü kooperatif otomatik 66
  • Arthemis enjektör sellektör süperpoze 71
  • English / Pointer / Dişi (Tina)
Ürgüp / Ankara-Çayyolu
Bayan Kuaförü
1985  A(+)
TİNABurada bakınız

Çevrimdışı Gürsel KARABAY

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Foruma verilen reklamlar hakkında...
« Yanıtla #1 : 03 Mayıs 2016, 21:21:56 »
Bencede reklam amaçlı firmalar konulara dahil oluyorlar bu konulara ücret ödemeden kullanıcı gibi dahil olmalarının önüne geçilmeli.
  • Ata Neo 12
  • Akdaş 412 L
  • Pointer , 13 adet Setter Della Bassana
1971 istanbul

The following users thanked this post: Veli TOKCAN, Yasin ŞAHİN 06

• *
« Yanıtla #2 : 04 Mayıs 2016, 18:29:02 »
Yüz küsür kişi okumuş ancak kimse yorum yapmamış herkes halinden memnun anlaşılan Gürsel bey hariç tabi
Ürgüp / Ankara-Çayyolu
Bayan Kuaförü
1985  A(+)
TİNABurada bakınız

Çevrimdışı Okan KOCAKULAK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 04 Mayıs 2016, 18:33:53 »
Güzel bir düşünce, buna ek olarak kendi sitelerinde para puan olarakta hizmet verebilirler diye düşünüyorum   :)
  • Armsan phenoma Carbo
1994-İstanbul

The following users thanked this post: Yasin ŞAHİN 06

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #4 : 07 Mayıs 2016, 15:49:05 »
Sevgili @Yasin ŞAHİN 06 , @Gürsel KARABAY , @Okan KOCAKULAK , haklısınız, geçenlerde buna benzer bir durumla karşı karşıya kaldık ve ilgili firma temsilcilerini forumdan uzaklaştırmak zorunda kaldık.

Aslında, tüketicilerin direkt şikayet ve sorunlarına , "yanıt ve satış sonrası destek" şeklinde yaklaşan üreticilerin sürekli bulunmalarını isteriz ama altını çiziyorum, "yanıt ve satış sonrası destek" şeklinde olursa... Ortada yanıtlanacak soru , çözülecek sorun olmadığı halde, sürekli firmasının ismini ön plana çıkarıcı şekilde, konulara firma ismi ve adıyla sürekli müdahil olmaları kimsenin dikkatinden kaçmıyor tabii ki... 

Bizim bakış açımız forum kurallarında ( http://avlakforum.com/frm/index.php?topic=3.0 ) 3üncü kısım, bu bahsettiğiniz konuyu düzenliyor aslında. Toplam 7 maddeden oluşan 3üncü kısmın uygulamasında daha hassas olmak zorundayız, aksi takdirde, siteyi satış sonrası destek ve yaşanılan sorunlara "yanıt" yerine, sürekli konularda ticari kaygıyla adını geçirmeye çalışan, yalan yanlış abuk sabuk iddialarla hem haksız reklam yapmaya çalışan hem de tüketiciyi yanlış yönlendiren , kişi ya da kurumların bu haksız tutumlarının önüne geçemeyiz. Bu tip girişimleri engelleyemezsek, işini adam gibi yapmaya çalışan, saygılı , nezaketten ödün vermeyen firmalara da haksızlık yapmış oluruz tabii ki...

• Merkel Custom Made Sidelock Ejector SxS
  • Blaser F3 Game Competition O/U
  • Pieper Bayard Belgium SxS
  • Browning Maxus Carbon Fiber SemiAuto
1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Hüseyin ÜSTÜN, Samet BİRİCİK, Gürsel KARABAY, Yasin ŞAHİN 06

• *
« Yanıtla #5 : 07 Mayıs 2016, 16:52:22 »
Size katılıyorum ve o yüzden bu tür reklam yapanları uyarıp firmalara hep x firma adıyla hitap edip önüne geçmek gerekir diye düşünüyorum çünkü üye olduğum andan beri herkes bir reklam peşinde forumun amacı dayanışma bilgi paylaşma ancak art niyetli kişilerde az değil örnek imzalarında x firmanın reklamları mevcut ancak konu yada ismimleri geçtiğinde kimse yok bunlar yasak olsa daha güzel olabilir ismi geçiceksede yöneticilerle irtibatta olup sizin dediğiniz gibi satış sonrası yanıt müşteri memnuniyetini karşılıcaksa en önemlisi bu forumun ismine yakışır şekilde yardım edecekse ismi söylensin düşüncesindeyim inşallah hayırlısı olur dikkate alıp okuyup cevap verdiğiniz içinde ayrıca teşekkür ederim

Sevgili @Yasin ŞAHİN 06 , @Gürsel KARABAY , @Okan KOCAKULAK ,

Ürgüp / Ankara-Çayyolu
Bayan Kuaförü
1985  A(+)
TİNABurada bakınız

The following users thanked this post: İbrahim AYSU

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #6 : 07 Mayıs 2016, 16:54:59 »
Firmayı temsil eden üyelerle ilgili belki farklı bir üye grubu oluştururuz ve yetkilerini ona göre ayarlarız. Bunu nasıl yapabileceğimizi ve neler yapılabileceğini bir düşünelim ...

Önemli konu. Teşekkürler uyarılar ve fikirleriniz için...  @Yasin ŞAHİN 06

Size katılıyorum ve o yüzden bu tür reklam yapanları uyarıp firmalara hep x firma adıyla hitap edip önüne geçmek gerekir diye düşünüyorum çünkü üye olduğum andan beri herkes bir reklam peşinde forumun amacı dayanışma bilgi paylaşma ancak art niyetli kişilerde az değil örnek imzalarında x firmanın reklamları mevcut ancak konu yada ismimleri geçtiğinde kimse yok bunlar yasak olsa daha güzel olabilir ismi geçiceksede yöneticilerle irtibatta olup sizin dediğiniz gibi satış sonrası yanıt müşteri memnuniyetini karşılıcaksa en önemlisi bu forumun ismine yakışır şekilde yardım edecekse ismi söylensin düşüncesindeyim inşallah hayırlısı olur dikkate alıp okuyup cevap verdiğiniz içinde ayrıca teşekkür ederim

1978 - Istanbul

The following users thanked this post: Yasin ŞAHİN 06

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 08 Mayıs 2016, 23:35:19 »
Iyi akşamlar ibrahim Bey aslında bu konuyla ilgili benimde bir kaç düşüncem vardı affınıza sığınarak belirtmek isterim.Avlak formda arkadaşların alış veriş yaparak memnun kaldığı üretici tedarikci firmaları yazacağı tartışacağı bir bölüm olursa güzel olur diye düşünüyorum.Hatta forma üye olan arkadaşlara indirim yapabilecek satıcıların çıkacağını düşünüyorum.Tabi söylediklerimin eksi yönlerini bilmiyorum.
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende

The following users thanked this post: İbrahim AYSU

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #8 : 08 Mayıs 2016, 23:40:20 »
Çok teşekkürler Murat Bey,

Aslında becerilebilinse, oldukça faydalı olacak bir uygulama olur ama nasıl yapılabileceğini , eksisini artısını bir düşünmek lazım.

Tekrar teşekkürler öneriniz ve fikrinizi paylaştığınız için... Selamlar :)

Iyi akşamlar ibrahim Bey aslında bu konuyla ilgili benimde bir kaç düşüncem vardı affınıza sığınarak belirtmek isterim.Avlak formda arkadaşların alış veriş yaparak memnun kaldığı üretici tedarikci firmaları yazacağı tartışacağı bir bölüm olursa güzel olur diye düşünüyorum.Hatta forma üye olan arkadaşlara indirim yapabilecek satıcıların çıkacağını düşünüyorum.Tabi söylediklerimin eksi yönlerini bilmiyorum.
1978 - Istanbul

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 08 Mayıs 2016, 23:59:25 »
Ben teşekkür ederim ibrahim Bey
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende

Çevrimiçi Fatih S.M.YAPAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #10 : 09 Mayıs 2016, 00:43:25 »
Aslında herhangi bir firmanın iyi veya kötü hizmet vermesini değerlendirebilmekte bir maharet,yoksa değerlendirmeler hep subjektif olur.
Önce belli kriterler oluşturup ondan sonra bu kriterler üzerinden puan sistemi gibi skalalar oluşturulabilir,ama çok zor olduğuda bir gerçek.
Adam tüfeğim çabuk pas yaptı diye firmayı suçluyor,böyle bir suçlama olamaz bence uygun koşullarda saklamak,düzenli bakım yapmak ve hatta alırken tüfeğin boyasınıda araştırıp daha dayanıklı kostik boya vb. boyalı silahları tercih etmesi gerekir.
Ayrıca firma müşteri tartışmaları forum ortamında pek verimli olmuyor, tenis maçı gibi kafamızı bir oyana bir buyana dönderip duruyoruz kim haklı acaba diye...bir çoğumuz yüzyüze bile kendini ifade etmekte zorlanırken forum ortamında mesajla bu iş çok çok zor.
Velhasıl kelam forum işi zor iş,bence birçok şeyi akışına bırakmak en iyisi,her şeyi kuralla çözmeye çalışmak imkansız.
Uzun yıllardır foruma takılan biri olarak, sanal ortamda belli süreçlerden geçiyor,beklentiler öncelikler hep değişiyor,sorun bildirmek için sırf satış yapmak için üye olanlar zaten gidecek, elek ve un misali,kendimizi paralamayalım derim.

reeder_P9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Benelli Bellmonte 1 12 çap 71 cm namlu
  • Mossberg 500A pompalı 12 çap 71 namlu
  • Kral Cara Cara süperpoze 12 çap 71 cm namlu
  • Özhuğlu Alesta çifte 36 çap 71 namlu
  • İngiliz Seter; Şanslı
Tarsus Avcılar Kulübü
Fatih S.M.YAPAR
1976 Tarsus/Mersin

• *
« Yanıtla #11 : 10 Mayıs 2016, 21:24:47 »
İbrahim bey Her bölümde reklamdan geçilmiyor :( en azından tek bölüm ve konu açılsa firmalar reklamlarını orada yapsa en azından şahıslar arasından ayrılmış olur firma arayanlarda daha kolay ulaşmış olabilirdi @İbrahim AYSU
Ürgüp / Ankara-Çayyolu
Bayan Kuaförü
1985  A(+)
TİNABurada bakınız

Çevrimdışı İbrahim AYSU

• yönetici
« Yanıtla #12 : 10 Mayıs 2016, 23:31:31 »
Yasin Bey, reklam derken "üreticiler ya da üreticilerle ilişkili olabilecek kişiler" spam tarzında konularda firma isimlerini ön plana çıkarma amaçlı alakalı alakasız şeyler mi yazıyorlar? Öyle bir şey varsa en azından özel mesajla bana ya da moderatöre rapor et butonu marifetiyle forum yönetimine iletir misiniz? Tüm konuları takip etmemiz her zaman mümkün olmuyor maalesef :( Gözden kaçırdığımız şeyler olabiliyor.

Ancak "son kullanıcıların", kendi kullandıkları ya da fikir sahibi oldukları marka ve modellerle ilgili paylaşımda bulunmalarını kastetmiyorsunuzdur sanırım, zira bunlar herkesin faydalandığı paylaşımlar siz de takdir edersiniz.

Yukarıdaki iki durumu birbirinden ayrıt edebilmek bazen çok zor olsa da imkansız değil, bir şekilde ayırırız ve gerekeni yaparız.

Tespitinizi veya tespitlerinizi, moderatöre rapor et butonunu kullanarak yapabilirseniz, hemen inceleyelim ilgili konuları...

İlginiz ve desteğiniz için çok teşekkürler Yasin Bey..

Selamlar.

İbrahim bey Her bölümde reklamdan geçilmiyor :( en azından tek bölüm ve konu açılsa firmalar reklamlarını orada yapsa en azından şahıslar arasından ayrılmış olur firma arayanlarda daha kolay ulaşmış olabilirdi @İbrahim AYSU
1978 - Istanbul