0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O yemiyo Zaten abi Direk YUTUYO =))))
Lokmamı mı sayıyorsun kardeşim sen ? Doğru olmadığını bilmekle birlikte, biraz hızlı yiyorum doğrudur
Abi bence senin literatüründe yemek diye bir kavram yok Yutmak var hehehee
Alemsiniz ,bak bende merak ettim şimdi bir oğlak olsada görsek
oğlaktan önce tahinli kadayıf var =))))
O özel spesiyal mı oluyor yoksa şifresimi ?
Hayirlisi olsun ibrahim bey allah utandirmasin insallah....
Yok ya, acayip bir şey, garip bir şey, işte onu hiç yiyemiyorsun, direkt yutuyorsun ister istemez
Geçmişten geleceğe bu yolculukta emeği olan ve olacak olan tüm dostlara tekrar teşekkürler.Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun arkadaşlar cumleten selamun aleykum iyi forumlar olması dilegiyle
Hayırlı olsun İbrahim abi allah utandırmasın
yok abi gece 3 de gidiyosun 2 tabak bol sarımsaklı sirkeli kelle paça gömüyosun üstünede Bol Tahinli kadayıfı yutuyosun sonra gelsin tahtalılar =))))
Yok o ''sarımsaklı sirkeli kelle paça'' sizin olsun ben almıyım ben diğeriyle idare ederim ama okadar şeyden sonra tahtalı mı gelir yav,direk uyku moduna girer insan
Zaten, tüfeği fişeği tozlukları çekiyorsun, hava daha aydınlanmamış, "bir beş dakika" arabada dinleneyim diyorsun "Beş dakika" derken horlama başlıyor, gün ışıyor, o sırada tahtalılar çoktan yemleniyor, sulanıyor, ağaçlarına tünüyorlar onlar uyumaya başlayınca çıkıyorsun arabadan uyanıp
Tekrar hayırlı olsun hepimize emeği geçenlerin ellerine sağlık birde bir sorum olacak tapatalk ne zaman aktif olur acaba büyük kolaylık oluyordu ?
İbrahim bey ileti geliyor ancak hiçbir konu görünmüyor konu silindi yada kapatıldı uyarısı geliyor kendim bakıyım diyorum herşey 3 gün öncesi ve cevap yazılmıyor