vayyy kardeşime helal olsun . saol inan bir avcı kardeşimin abimin avcı olupda köpeksiz ava gitmesi benim eskiden beridir çok zoruma giderkiç çok kez avda gördüm çubuk ile sağa sola vurupda bıldrıcın kaldrımaya çalışanlar. ördek avında ırmakda vurulup öyle arkasından bakanları. çulluk avından vurulan hayvanı bulamayanları ve son olarakda keklik avında köpek ne kadar gerekli olduğunu.
evet kardeşime söz verdim ve sözümü tuttum inşallah iyi ekip olurlar. bu sözümü tutmamda yardımcı olan avcı arkadaşlarım ayrıca teşke diyorum. saolsunlar bana sözümü tutmamda yardımcı oldular. köpeğine sahibine ve arkadaşlarıma bende burdan tşk ediyorum
evet gelelim bu avcı bozmasına
abi ben avcıyım keklik avcıyım deyipde tanıştık. dedim olum sen nasıl avcısın köpeksiz avcımı olur...
dedim bu olay bize yakışmazz keklik avcısına köpek şart
şimdi avcı bozması idi şimdi oldu yarım avcı
eeeee artıkkk tüfek var , köpek de nasipse büyücek artık bakacazzz kardeşim neler olacak...
bu arada her zaman söylerim pointer köpekleri bir başkadrı diye. eğerki ilerde tamamıyla ördek avını bıraktığım gün direk bende güzel bir pointer bakacam allahım nasip ederse. ve o zaman gelince yavru bulabilirsem.
allahım kazasız belaszı avlar geçirmeni dilerim. yavru büyütmek çok zordur bunun bilincinde olduğun için bu aşamayı kolay gececeğine eminim. vede şunada eminim bu yavru 7-8 aylıkken sana çok güzel keklik avı yaptıracak
hayırlı olsun inşallah herşey gönlünce olur . kardeşim sevdim seni bir kere her zaman yakınındayım inşallah
vede şunu ekliyeyim... allahım bana sağlık verdikçe elime gecen tüm kaliteli yavruları hediye şeklinde sahiplendireceğim.. çok kişiden mesaj alıyorum aranıyorum.. allahım bana yavru versin ben hepinize verecem inşallah yavruları hediye. kimse aman adem koca köpek satar düşünmesin.. allahın izni ile o kadar düşmedik ... köpek satmak benim kitabımda ters...
şunuda görüyorum komiğime gidiyor. köpek sahiplendirilecekkk ... komedi çizgi gibi okluyoru..... eğer gerçekten sahiplendirilecekse bu köpek ücretsiz hediye edilmeli: lütfen kelime oyunlarını bırakalım ya hediye edilir ücretsiz yada satılır... sahiplendirme ile para ile satılması ayrı kulvar
bu işin ticaretini yapanlara da saygımız sonsuz herkezin kendi tercihi.
tüm avlak ailesine sevgi ve saygılar