Allah razı olsun Ziya Abi. Eksik olma
Çok uğraştım ve bir çok şeyden fedakarlıkta bulundum Ziya Abi, yani aslında ekonomik olarak benim çapımı çok aşan bir şeydi ve akıllıca bir hareket değildi ama işte delilik, tutku... Artık ne denirse adına...
Tüfeğin bana maliyetini , anlayışına ve hoşgörüne sığınarak burada paylaşmasam abi, anlayışını istirham ediyorum
İzmir'e geliyorum artık sık sık... Bir gün bir araya gelelim inşallah belki bir av organizasyonunda nasip olursa
tüm detayları anlatırım abi...
Ziya abi, biraz aceleye geldi, haklısın, Türkçelerini de yazacağım inşallah ama bazılarının Türkçesi yok
Türkçeye çevirmeye çalışınca anlamsız olabiliyor ve ben de hızlıca tüfeğin dosyasından copy-paste ile aldım yapıştırdım. Ancak, teknik terim karşılığı olmasa da, ne işe yaradıklarını açıklamalarıyla birlikte bir ara yazarım abi.
Hayırlı olsun kazasız belasız bereketli avlarda kullan İbrahim Kardeşim.
Hayyy Maşallah Barekallah tüfek değil bi seyir bi ömür
Böyle bir tüfekle avlamak herkese nasip olmaz.
Sarsılmaz Boeing namlusuna tıkadığın alman malı macun çıkmayınca neyseki ucuz bir tüfek dediğini şimdi daha iyi anladım.
Allah Merkeli sana bağışlasın
Şahsım adına ciğerci kedisi gibi yalanır dururum ancak.
Es kaza muttan çok para gelirse böyle bir tüfeğe belki sahip olurum.
Ancak kıyıp da ava götürebilir miyim şu an tahmin dahi edemiyorum.
Ehhh napalım elimizdeki ucuz tüfeklerle yetineceğiz artık
Mahsuru yoksa net olarak kaç Türk Lirasına maloldu öğrenebilir miyim?
Bu arada Emin Tertibim de söylemiş Türkçe açıklama iyi olur. Yabancı dilimiz sizin kadar iyi değil.
Gerçi google translate kopyalayıp Türkçeye çevirtiriz ama anlam genelde bozuluyor.
Tekrar Hayırlı Uğurlu olsun Maşallah diyorum başka bişey demiyorum.
Böyle bir tüfeği şapkamı çıkarıp ayakta alkışlıyorum.