hayırlı uğurlu olsun ibrahim bey , güzel ve özel günlerde güle güle kullanınız inşallah . tek kelime ile , herşeyiyle avcıya hitap eden , gerçekten usta zanaatkarların ellerinden çıkmış sanat eseri bir çifte . . .
h@h , purdey , verney carron ve merkel gibi sanat eseri tüfek üreten firmaların videolarını , aklıma geldikçe you tube dan izliyorum . hepsi el emeği göz nuru . hele o gravürlerin , çeliğe , birer hattat gibi nakkaş gibi , el işi ile işlenip kazınırken , bir tane bile , teknik bir hata ile yapılmadan işlenmesine hala akıl sır erdiremedim . hepsi kusursuz , sıfır hata . işte , sanat ve sanat eseri dedikleri , bu olsa gerek diye düşünmeye başladım artık . .
çıtayı o kadar yükselttinizki , bünye fizyolojik ve psikolojik olarak uyum sağlamakta güçlük çekiyor . .
taramalılar ve pozalar
illakide tüfektir . ama tam çakmaklı , pimli çifteler aşktır . aşkın ta kendisidir . başka hiç bir aşka benzemez . nerede tam çakmak bir çifte veya poze görsem , hala içim bir hoş oluyor , heyecanlanıyorum
.
her avcının evinde böyle bir çifte olmalı . tabii imkanlar dahilinde . çiftelerin verdiği tadı diğerleri veremiyor maalesef . onların , bana göre yerleri bambaşka . . .
allah tekrardan gönül pekliği ile kullanmayı nasip etsin , kem gözlerden esirgesin . . .