Emre Bey, aslında ben sık sık tüfek almam.
Ben meralara , çok küçük yaşlardan itibaren avda babamın, amcamların ve av arkadaşlarının yanında maskot
ve daha sonra çantacı olarak çıkarak başladım, babamın 1973 üretimi Belçika çiftesi ve amcamın B25'indeydi gözüm ama 18 yaşımı doldurana kadar ne babam ne de amcam merada tüfeğe dokundurtmadı
Çok küçük yaşlardan itibaren 18 yaşımı doldurana kadar cehennem azabı gibiydi, av sonrası eve geldiğimizde tüfeği temizleyeceğimiz anı iple çekerdim, tüfeklere dokunabilmek için
Daha sonra babam bana devretti tüfeği (bu arada, sağlığında , "18 yaşını doldurduğunda bu tüfek (B25) senin" diyen amcam, ben 18'imi doldurmadan kalp krizinden vefat etti ve B25'i amcamın eşi , yengem bana vermedi
, muhtemelen bakamayıp paslandırıp çürütmüşlerdir tüfeği
) ve yıllarca sadece o klasik çifte tüfekle avlandım. "Bu tüfek çok yorgun, Allah korusun mekaniği falan arıza yapmasın, yeni bir çifte tüfek alayım" diye karar verdiğim tarih bundan yaklaşık 12 yıl kadar öncesi... Yıllar boyunca kafama göre özelliklere sahip bir klasik çifte alabilmek için, her yere haber bıraktım , "şu şu özelliklerde bir çifte gelirse haberim olsun" diye haber bırakmadığım yer kalmadı... Sonunda, üç yıl kadar önce, "bu böyle olmayacak" dedim ve yaptırmaya karar verdim. Yani geçmişi çok eski bu tüfeğin. Dün karar verip bugün aldığım bir tüfek değil. Zaten öyle tüfek alamam ben. Geçenlerde bir tane de sporting bir tüfek (Blaser) aldım işte. Ödemeler konusunda sıkıntı yaşadığım için de elimdeki tüm yerli tüfekleri ve daha bir kaç şeyi daha bir kerede sattım bir kaç ay önce, tüfekleri bu sitede (bir kaç ay önce) sattım , hayatımda ilk kez tüfek satmış oldum yani.
Hayırlısı olsun, Allah herkese gönlündekini nasip etsin.
İbrahim Bey,
Aslında Blaser'in ikinci dörtlükteki psikolojiyi yaşatabilmesi muhtemeldir.
Fakat en az Sulh ustaları kadar emeğinizin olduğu aşikar.
Bu sebepten "Beklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır."
Ben de beklemeye başladım, bekliyorum, bekleyeceğim.
Acaba kaç yıl sonra sahip olduğunuz güzelliğe kavuşabileceğim.:-) :-) :-)