Kadir hoş geldin kardeşim.
benim haddime olmayarak öncelikle poze çifte yarı otomatik hangisini tercih ediceksin eğer domuz diyosan otamatik alman taraftırıyım ama domuza gitmem dersen poze'den çifte'den şaşma tabi tercih meselesi herkes için
Bence paranı biraz daha zorlayıp seçeneklerini arttırabilirsin Akkar Altay sentetik alırsan fiyat olarak biraz daha ucuz olur.
buna ek olarak kendi ülkemiz bazında en çok tercih edilen ve tutulan ürünler
Yarı Oto Dersen
Ata Neo 12, Venza
Armsan Phenoma,612
Akdaş AK 212, AG 212,AH212(Hybird sistem yeni çıktı araştırmanı tavsiye ederim döner kafa gazlı)
Akkar Altay
Stoeger M3000, M3500
Poze dersen
Akdaş 312
Akkar Churchill
Ata SP Serisi
Yıldız SPZ Serisi
Huğlu 103 Serisi
Bunlar benim gözlemlediğim kadarıyla en çok tutulan tercih edilenler, bu demek değil ki diğerleri kötü onlarda iyidir fakat en çok bunlar rağbet görüyor.
Benden sana tavsiye foruma tüfek alıcam diye konu açma tüfek aldım görüşleriniz nelerdir diye aç
yoksa kafan arap çarşafına döner en azından bende öyle olmuştu
saygılar sevgiler...
Hoşbulduk çok teşekkür ederim buraya başlık açarken hiç bu kadar yorum olacağını tahmin etmiyodum bende çok şaşırdım herkez yardımcı olmaya çalışıyo inşallah bigün nasip olur birlikte av yapmak herkesle
Alacağım ürünün herkes tarafından bilinen yetkili bayisi iyi ve firmanın tüfeğinin arkasında durmasını isterim.Bu şekilde daha çok bilgi ve deneyim elde edip hangi şokla hangi fişek atılır daha rahat öğrenebileceğimi düşünüyorum. Satarkende bilindik bir tüfeğin satılması daha rahat olacağını düşünüyorum.Şimdilik kafamda oluşan düşünce sabır ile biriktirip değecek bir şey almak tabi sizin tavsiyeleriniz doğrultusunda seçim dahada kolay oluyor 800 den 1000 e çıkınca 1200 de geliyo sonra 1400 ve o şekilde yükseliyor bununda bir sonu olmalı diye düşünüyorum sonuçta bu ilk tüfeğim olacak. Kampanyada kovalayabilirim sabit 3 tüfek seçimi yapmak istiyorum ve bunlar üzerinde iyice yoğunlaşıp tanıdıklar sayesinde omuzlayıp bi kaç fişek yakmayı planlıyorum
.O şekilde de az çok bana en uygun tüfeği seçebileceğimi düşünüyorum yanlışım varsa affola. Biraz kafam karıştı ama gerçektende bazı şeyler tam yerine oturdu
Teşekkürler