Gönderen Konu: Whinchester sxp hakkında  (Okunma sayısı 1095 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Emre CEYLAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Whinchester sxp hakkında
« : 24 Nisan 2016, 13:30:15 »
Merhaba arkadaşlar iyi pazarlar dilerim.

Sizlere bir sorunumdan bahsedecektim.   2.Gün önce sxp high capacity av tüfeğimi aldım ruhsata işletmeden,denem atışı yapalım dedim.25 adet yaf speedy slug ile atış yaptım sondan bir önceki fişeğidolu olarak dışarı attı.Tekrar verdikten sonra atışı yaptım,ama son fişeği almadı mekanizma ileride kilitlendi kaldı fişeği almadıgı için çıkardım ama mekanizma giç bir şekilde oynamıyor tüfeği sökemiyorum da ne yapsam olmaı ne önerirsiniz arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim saygılarımla.
1977 adana

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
Ynt: Whinchester sxp hakkında
« Yanıtla #1 : 25 Nisan 2016, 00:29:28 »
Merhaba arkadaşlar iyi pazarlar dilerim.

Sizlere bir sorunumdan bahsedecektim.   2.Gün önce sxp high capacity av tüfeğimi aldım ruhsata işletmeden,denem atışı yapalım dedim.25 adet yaf speedy slug ile atış yaptım sondan bir önceki fişeğidolu olarak dışarı attı.Tekrar verdikten sonra atışı yaptım,ama son fişeği almadı mekanizma ileride kilitlendi kaldı fişeği almadıgı için çıkardım ama mekanizma giç bir şekilde oynamıyor tüfeği sökemiyorum da ne yapsam olmaı ne önerirsiniz arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim saygılarımla.
Hoşgeldiniz Emre Bey.

Yukarıda sondan bir önceki fişeği dolu attığını yazmışsınız. Bu kısmı anlamadım. Galiba tetiği çektiniz, patlamadı ve pompayı çekince dolu halde dışarı attı. Doğru mu anlamışım?

Devamında evvelce patlamayan fişeği tekrar deneyince patlamış anladığıma göre. Yani namluda, fişek yatağında "boş kovan" sıkışmış diyorsunuz. Eğer durum buysa yatakta sıkışanı çıkarmak için önerim şu: Namluyu silahtan ayırmak için gerekenleri yapın ama kovan sıkıştığı için namluyu çıkaramayacaksınız. Buna rağmen namlu bir miktar mekanizmadan uzaklaşmış olacak. Namluyu biraz dışarı çekerekten namlu ağzından içeri harbiyle tık tık vurun. Yardımı olacağını sanıyorum.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

The following users thanked this post: S.Cevat CAN

Çevrimdışı Emre CEYLAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Whinchester sxp hakkında
« Yanıtla #2 : 25 Nisan 2016, 03:26:18 »
Dolu atma meselesi dediğiniz gibi oldu.tekrar fişegi sürüp atışı yaptım patlattı dışarı normal bir şekilde attı. Son fişeği namluya süremedi.Alt dolum noktasında sıkışmıştı  tırnaktan kurtarıp çıkardım hemen,arkasında pompa manipüle edilemiyor ve tetik gurubu dahil hiç bir mekanizma çalışmıyor maalesefki sabahtan bu saate kadar ugraştım ama bir türlü çözülmedi .
1977 adana