Ben şunu merak ediyorum, aradaki 2500 tl fark nereye gidiyor ? bunun hepsi vergi değildir herhalde ? sanmıyorum. Bu yine iyi bir örnek, daha fena fiyatlarla dış piyasa değerinin 2 katına satılan modeller var, 2500 tl fark yine iyi !
Alan memnun satan memnun demek ki sorun olmuyor..
Ülkemizdeki av şartlarını düşünürsek bu fiyatlarda tüfek almaya değer mi onu da ayrıca irdelemek gerek..
Elinde, marka önemli değil 7-8 bin tl lik tüfeği olan x kişisi, ona göre daha ucuz bir tüfek ve fişekle
kendisinden daha iyi av yapan y kişisini görünce sinirleniyorsa,hırsından küplere biniyosa, ciddi bir düşünmek lazım
Nasıl ki yerlide eski tüfekler daha iyi şimdikiler hep otomasyon olduğundan daha çok sıkıntı çıkıyor deniliyorsa, muhabbet ortamında rastladığım yıllarca ithal tüfekle avlanmış usta avcılardan duyduğum, yabancı tüfekler için de aynısı geçerli diyorlar.. O avrupa tüfek havası eskidendi, şimdikilerde eski tat yok deniyor.
Ben yerli kullanıyorum işin içyüzünü bilemem, ama bu durum konuşuluyorsa vardır bir hikmeti vesselam..
Emrah bey
Eski tüfekler daha iyi,,, bulunmuyor,,, efsane,,, ülkeye girişi yok son bir kaç koli fişek
yetişen alıyor yetişmeyen bakıyor sözlerini genelde SİMSARLAR
çıkarıyor
bir vursan92 a ya 1000 tl isteniyor
üzümlü koop pozeye 1000tl isteniyor
bu tüfekler benle yaşıt neredeyse
500tl üste koyunca yerli otomatikler ve pozeler av yaptırmıyormu
bal gibide yaptırıyor ve eskilerden daha saglam olarak yapılıyor
vuramayan ya fişege ya tüfege bahane buluyor
ben hatalıyım diyen hiç yok
Avrupa 2. el tüfek olarak daha dün 2 sayfa tartışma oldu 40 yıllık tüfek 8000 tl
şimdiki fabarm,,,breda,,,browning,,,beretta lar 4,5,6bin bandında
şimdi bu tüfekler av yaptırmıyormu
Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin