adem bey yaptığın hal eda davranış adını sen koy normal bir davranış çocukluğumda ve ava başladığımda bu işler senin davranışındaki gibi avcı avcıya köpek verir ihtiyaçtada alırdı öyle para mama vs. yoktu bizim buralarda köyde bazı ağabeylerim hala hatır gönülle köpek yavrularını gerek avcı gerekse bekçi cinsi köpeklerini maddiyat çıkar gözetmeksizin alırda verirde fakat zamanemi dejeneremi cins köpek cıf kayıtlı vs. adı von bilmemne allah herkesin köpeğini kendine bağışlasın hepsinin tüyü kadar avı olsun velakin sitede 10 tl değil 10.000 onbin kardeş bu paralara dört ayaklı canlı var veteriner mama aşı vb. şeyleri yaşadığım halde ben bunu anlamıyorum işte ben köpeğime masraf ederken paranın önemsizliğinden olsa gerek ki bu benim kanaatimdir geri dönüş hiç beklemedim sevgimden her ne gerekiyorsa madden yaptım ve başkasına verirken tek sorgum ve takibim köpeğe iyi bakılıyormu konusuydu başka bir dönüş hiç beklemedim ve hiç tanıyamayacağım değerli arkadaşlıklar edindim bu sayede,..
çok güzel hareketler bunlar her köpek sahibi bu paylaşımı yaşamalı yaşamayanın ya köpek paylaşımı yok yada bimemekte bu duyguyu.
kardeş allahta senin gönlüne göre versin allah birine bin versin.
mersinden sevgi saygı ve selamlarımla