Bence beklentiler yüksek tutuluyor, genelde çok ta kaliteli silahlar olduğuna şüphe yok, kundak uymayabiliyor, yüksek fiyatlı ürünler olduğu için sıfır fiyatına yakın rakamlarda alıcı bulabiliyor vatandaşın nakite ihtiyacı olsa satıp 2. el orta halli bi araba alabilir,maalesef yerli tüfekler 2 el de bukadar sıfırına yakın paralar da satılamıyor, birde bir süre sonra hastalığa dönüşüyor iyinin sonu yok hangimizin hayalini süsleyen kıymetli markalarda yüksek fiyatlarda silahlar yokki? Allah isteyen her avcı arkadaşıma nasip etsin gönlündeki silahı ama emin olun ki isteklerin hedeflerin ardı arkası gelmiyor, maalesef bende de öyle oldu nefs hep arzuluyor, 13 sene çok eski İspanyol eibar poze kullandım bütünleşmiştim, sattığım güne pişman oldum çok kısa sürede Bikaç beretta da aradım saadeti, en son browning 725 le uyumu yakaladım umarım birdaha şeytana uymam nefsime hakim olur bunu elimden çıkartmam çünkü bu işlerin sonu yok, kundak uyduysa teknik anlamda aşılamayacak problemler yoksa silahınızı bence değiştirmeyin arkadaşlar, tabiki bazı ithal tüfeklerin işçiliği dengesi gurupmanı çalışması ve prestiji farklı olabilir ama kesinlikle yerli bir silahla arasında ki kalite farkı siyahla beyaz kadar değil, yani yerli bir silaha nazaran 10 kat daha pahalı ithal bir silahtan 10 kat daha fazla verim alamazsınız...