50 metre olsa aynı dağılımı bekler miydiniz ? veya sizin elinizde 50 metrede aynı dağılımı yapan tüfek mi var?
Avda hep 50 metreye mi atıyosunuz ? Mesafe yakın diyenlere söylüyorum bunu,adamın attığı hedef, av mesafesi için gayet normal, 30 olmuş 35 olmuş ne farkeder ? kaldı ki orası 35 metre rahat var, video çekimleriyle çok uğraştığım için az çok biliyorum videoda mesafe görüntüsü aldatır oraya takılmayın.. Bu atışta hedefi 10-15 metre ileriye de götürmüş olsa o fişek yine yapacağını yapar..
Asıl mesele avda uygun mesafeye atış yapmak. Gerisi kendiliğinden geliyo zaten.. Tüfeğin üretimi bir yana atışlar için bile ortada emek verilmiş bir şey var. Kusur bulmak önceliğimiz olmamalı...
biz, "30 olmamış 50 metreye atmalıydı, bizim tüfek 50 metrede daha iyi grupman yapıyor, zaten biz 50 metreden aşağısındaki hedefe tüfek doğrultmuyoruz" mu demişiz?
yoksa emeğe mi saygısızlık etmişiz?
30 metreden atıyorsan 30 metre yazarsın, 100 metreden atıyorsan 100 metre yazarsın. sen niye 30 metre attın diyen yok. neyse onu yaz diyen var. bunu belirtmemiz kusur bulmak değil, olanı söylemek. fikrimizi de mi açıklayamayacağız burda?
neyse, mademki gönlünüz böyle hoş olacak. aramızda 3-5 metrenin lafı olmaz. evet videodaki mesafe tam 36,5 metre. maşallah grupman da şimdiye kadarki en güzel grupman.
ben bunları söyledim ya, şimdi bahsi geçen firmanın satışları katlanarak artar. tüm dünya avcısı bu tüfekten almak için sıraya girer.