paylaşım için ve emeği geçenlerede teşekkürler,
velakin ben kekliğin bu denli yaklaştırdığı arazi ne gördüm nede duydum köpekler var avcılar var keklik hep aynı mesafelerden 5/ 10 metrelerden kalkıyor avlar ve akış yönü genelde müsait kesen etken yoksa yokuş aşağıdır ekseri veya yatay çizgi takip eder bunların huyu farklı hep yukarı 5 metre kadar kalkıp ne yöne gitsem deyip yatay ve yokuş yukarı istikamet çizmişler bana farklı gelen bu oldu tek hayıflandığın şey ahhhhhh... orada ben olacaktım bir veya iki atışla limit tamam dedirtti
tekrar tekrar elinize emeğinize sağlık,
uzun zamandır yerli olarak böylesi bol fermalı av seyratmemiştim gözümün pası silindi ama kurtlarım depreşti nasıl bastırırım keklik sezonuna kadar diye sabır çektirtten cinsten bir video olmuş.
arkadaşlar markayı takdir ederim mankeler belki bilinçli yapılmıştır manzara mest ediyor ademciğim sen fotoğrafçısın ama avınlada sanat değerinde çekimleri paylaşansın sn. ördek profu adem kardeşim sendende belgesel niteliğinde kınalı profilleri ile süslü videolar bekliyorum hani keklik avına el sürdünya rüyalarından çıkmasın emi hatta benim gibi olasın av öncesi gece uykular tutmasın gece 2/3 te yatakta gözü açık dönüp durasın fatih kardeşim iyi bilir o geceleri bi türlü av saati gelmez dokuz doğurtur adama o saatlerde keklik avcılığı
en derin sevgi saygı ve selamlarımla.