arkadaşlar 3 aylık drahtar köpeğim var 1.5 aydır bende sadece ben bakıyorum köpeğe çağırıyorum yanıma gelmiyor öyle başka şeyler peşinde birde 1.5 aylıkken bi şeyler atıyordum alıp geliyordu şimdi gidiyor attığım şeyin peşine ama ya alıyor kaçırıyor yanıma gelmeden yada hiç almadan sağa sola koşuyor yardımcı olabilecek varmı
Kardeşim merhaba, D.Drahthaar yavru adı üstünde 6 aya kadar sevip okşuycaksın, onunla oyunlar oynuycaksın, eğitim 6 aydan sonra oda en fazla günde 15 dakika. Hayvanı şimdiden bıktırma, nerde besliyorsan bir fotoğrafınıda koy görelim. drahthaar sahibine aşık bir köpekdir, bu bağı kurarsan sana yapmayacağı yoktur. karnı tokken zaten herhangi bir komut verme, açken söylediğini yaptığında at getir değil, çağırınca yanına geldiğinde ağzına ödül olarak beslediğin mamadan ver ve en az 2-3 dakika okşa ve sesli afferin kızım veya oğlum, güzel köpeğim diye sev. önce sevgi, daha bebek adı üstünde yavru. drahthaar yavruya zaten at getir yaptırma onun kanında geninde var zaten günü, zamanı gelince sana gösterir. At getir yapan köpekler aportu oyun olarak algılar ve avda gerçek aportta sıkıntı olur sonra. daha söylenecek çok şey var ama internet diyede bir imkan var, çok çok oku ve videoları seyret, sonra uygulamaları yaparsınız, çünkü yanlış yaptığınızda onu düzeltmek çok daha zordur, hayal kırıklıkları o zaman başlar. kolaylıklar diliyor, yavrunuzla tüyü kadar fermasında güzel avlar yapmanızı dilerim. Aşılarını muntazaman yaptırın, sakın ihmal etmeyin bu çok önemli, ömürlü ve sağlıklıolabilmesi için. Siz muhakkak yaptırmışsınızdır ama at getirden daha önemli olduğu için hatırlatmak istedim. iyi günler, selamlar.