Onur teşekkür ederim iyi dileklerin için.Allah böyle bir tüfek sana da nasip etsin.soruna gelirsek;ekstra bişey yaptırmadım.cesa nın normal üretim tüfeklerinde zaten o resimde gördüğünüz 2 numara ceviz kundak yapılıyor genelde.çift namlu ile fiyatı 1500tl ye geldi.yoksa normalde 1000 tl gibi fiyatları var.inan parasına göre çok güzel tüfek.elde güven veriyor.bunu gördüm.resimlerde görülen namlu 61cm lik valment kaval şoklu olan.özellikle tek kurşun atmak için aldım .diğer namlusu 71cm şeritli mobil şoklu.iyi bir fiyata aldığımı düşünüyorum.umarım beni pişman etmez.ejektör yok.firma yapmıyor.selektör mevcut.ejektör yapsa zaten tüfekleri bu fiyatlarda olmaz.fias-cesa fiyat kalite açısından en iyi firmalarından biri.gayet tatminkar tüfekler yapıyorlar.üstelik Tuğper Bey genç , ağırbaşlı ve de müşteriye karşı oldukça nazik bir insan.benimle çok ilgilendi.sabırla bütün sorularıma cevap verdi tek tek.halende bazı konularda onu rahatsız ediyorum.sağolsun çok yrd.oluyor.sizlere de tavsiye ederim.daha pahalı tüfeklere uçuk paralar ödemeyin bence.paramız bizde kalsın der , herkese iyi forumlar dilerim.rasgele.
Mustafa abi inan şuan bende mi alsam diye düşünüyorum çok hoşuma gitti.
Bu pozeyi görünce kafama şu soru takıldı şimdi ben yıldız süperpoze 66 cm kullandım allah var güzel tüfekti o 1800 civarındaaydı akdaş 412-l 2700 idi örnek verirsem ata 2000 lira civarında falan
ama hepsinin kullandığı hammaddeler benim anlayabildiğim kadarıyla aynı şimdi cesa marka bu tüfek ki bana göre kundağı çok hoş ve kubuzdaki gravür çok hoşuma gitti bu fiyata nasıl geliyor
işçilik farkı dediğimiz şey silahın montajında oluşan veya problemli ürünlerden kaynaklı ama forumda gördüğüm kadarıyla kimse bişeyden şikayetçi değil ki siteden gördüğüm kadarıyla sadece süperpoze üretiyor acaba boşuna mı veriyoruz 1000 liralık tüfeklere 3000 lira diye düşündü bu garip kul