numarası yüksek cevizler malesef o rakamlarda
ben şimdi parayı bulursam cevizden değilde ustaya malzemeyi kendim gönderip abanoz yada yılan ağacı
bir kundak düşünüyorum. gerçi yılan ağacıda cevizi aratmıyor fiyat olarak ama desen olarak çok hoşuma gidiyor
sağlam olmasına ceviz kadar sağlam olduğunu öğrendim. abanoz biraz daha yemek takımı gibi duruyor ama
yılan ağacının desenleri bambaşka
yılan ağacı
abanoz
çifte klasik avcı işidir. hedefi 2 namlunun arasına alıp atmak daha kolaydur 2 namuyu gez gibi kullanabilirsin.
önleme yaparkende bi namlunun hizasında tetiğe basarsın bantta denk gelir. çifte ile bence hedeflemek daha kolay
ama şu var pozede aksesuar kaldıran bir ürün piyasada satılan biçok hedefleyici ürünleri pozede kullanabilirsin arğacıklar gezler
bantına montajlayabilirsin ve daha rahat edebilirsin
gelelim tüfeğe eğer 3000-5000 lira gibi bir bütçeyle bir tüfek alacaksan yerlide adres belli AKUS
ithal ve ithal 2. eller tartışılır.
yani demem o ki bu bütçelerle herkesin bindiği arabaya binmeyip kendi aracını tasarlayabilirsin
elinde herkesten farklı sana özel bir ürün olur satmayı düşünmüyorsan. bizim toplumumuzda genelde
bişey alırken satma kısmı düşünülerek alınır. halbuki kullanım süresi boyunca haz alınan diğer etkenler
göz ardı edilir. tabi bu senin seçimin.