Değerli avcı dostlar av anılarımızın derlendiği 1 sezonu kapsayan aynı zamanda bir avcının edebi felsefi ve mitolojik derinlikle ilişkilendirilmiş bir kitap olsun istedim.. Kitabı yazarken salt av anıları değil kendi benliğimiz Anadolu Türk halkının miras aldığı bir tarihi buluşma ile olağan spontane gelişip yazılmış bir kitap oldu. Çok başarılı bir deneyim olmasa tüm avcıların kendinden bişeyler bulacağı bir eserdir. Ayrıca kapak resmini keklik avlağından değilde ördek avlağından seçme nedenim sevdiğim birinin ısrarla koy demsiydi. Hakikatten keklik avcıları sazlığa yakışmıyor ve ben gerçekten bunu net bişekilde görebiliyorum.Esenlikler diler avcıların aynı zamanda okuyan düşünen karar veren ve neticelendiren keskin zekaya sahip ani kararlarla hayatta kalma gibi önemli detayları bilen insanlar olduğununda ıspatırıdr denebilir.. Tüm avcılar olarak bu konuda gereksiz tevazu aptallıktır diyor çağımızda aleyhimize bişeyleri çokça söyleyip yazıp çizenlere avcılığın doğasını ve gerçeğini anlatmaya çalıştım.. Sevgi saygı ve esen kalın.. Av hayatınız bilinçli şuurlu ve profesyonel aynı zamanda mutlu geçsin..