Değerli forumdaşlar...
Benden av tüfeği tavsiyesi isteyen bir abime -daha önce hiç Akdaş tüfek kullanmamama rağmen- forumdan edindiğim izlenimlerle Akdaş firmasını tavsiye ettim.
Nihayet geçtiğimiz perşembe günü (31 Mart), tüfek almak isteyen iki abim ve öz abim, birlikte Denizli'den Beyşehir'e doğru yola çıktılar.
Anlattıklarına göre, fabrikaya vardıkları andan itibaren çok sıcak bir şekilde karşılanmışlar. Fabrika sahibi Sadık Bey de kendileriyle özel olarak ilgilenmiş. Orada kaldıkları süre boyunca (yaklaşık 4 saat) çokça muhabbet edip bilgiler almışlar, tüfeklerini beğenip bol bol atış yapmışlar.
Netice olarak tüfeklerini almış ve gayet memnun şekilde fabrikadan ayrılmışlar. (Öyle ki tüfeği olup yeni tüfek almayı düşünmeyen öz abim dahi Akdaş AG212 model bir tüfek almaya karar vermiş.) Tabi tavsiye eden ben olunca, ben de bu durumdan gayet memnun kaldım. Onlar ve kendi adıma başta Sadık Akdaş Bey olmak üzere tüm fabrika çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bana ve abime hediye ettiği kendi tasarımı şok anahtarı için de ayrıca teşekkür ediyorum.
Hem firmanın müşteriye olan ilgisini hem de Sadık Akdaş Usta'nın tevazusunu (zira hem fabrika sahibi hem de usta olarak sıradan müşterilerle ilgilenmek sanırım tevazu gerektirir) aktarmak adına, yaşanılanları forumumuzda belirtme ihtiyacı hissettim.
Allah yollarını açık etsin.
Fotoğrafları da aşağıda paylaşacağım.
Bu arada, öğrendiğimize göre yeni ürettikleri gazlı-kinetik karışımı model bu ay içerisinde bayilere ulaşacakmış.
Ve nisan ayından itibaren ürünlerin fiyatına zam gelecekmiş.
Herkese rast gele.
1988 - Fethiye/Muğla - Bayramiç/Çanakkale